Konzervárny DOVAST Pardubice jsou výrobce kvalitních českých konzerv v pevných odolných obalech, bez konzervantů, sterilovaných teplotou vodním autoklávem. Ačkoli polní kuchyně byly zřizovány hned vedle zákopů, dopravit teplé jídlo vojákům, kteří bojovali v předních liniích, bylo dost obtížné. Ti pak byli doslova závislí na konzervách či sušenkách, které si kvůli jejich tvrdosti museli máčet v čaji nebo ve vodě. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Možná si jen vybíráte špatné jídlo , které místo aby vás zasytilo,.
Balené jídlo v konzervách a sklenicích se stává vysoce rizikovým hned po otevření. Proto bychom jídlo nikdy neměli skladovat v otevřených konzervách. Sardinky ve vlastní šťávě se mezi potravinami v konzervách řadí k „superpotravinám“. Dlouho vydrží a jsou plné vitaminu který je v současné době dobré tělu dodávat.
A co vše z nich můžete připravit? Tady je pět receptů od Radka Davida, jednoho z nejlepších českých šéfkuchařů. Hlavní stránka Jídlo Jídlo. Tipy, rady a návody jak ušetřit na jídle, kde se levně najíst, kde dobře vaří, ceny jídel v zahraničí, cestování a jídlo , jak se najíst zdarma a mnoho dalšího.
Pokud nedojíme rovnou celou konzervu, je důležité přendat jídlo do jiné, čisté nádoby a uzavřít ji víkem. V současnosti žijeme v té nejrušnější době v historii.