pátek 29. září 2017

Čokoládové hoblinky na dort

Jak vyrobit čokoládové hobliny. Můžete jej ozdobit jen několika hoblinkami, nebo zasypat plnou hrstí čokoládových girland nejrůznějších barev a tvarů, záleží jen na vás. Mně se osvědčilo dělat hoblinky škrabkou na sýr.


Nyní u nás už měly jen takové penízky, čím dál horší kvality, tak jsem přešla jen na čokoládu na vaření. A když chci, aby měla poleva pěkný. Staňte sa majstrom cukrárom a naučte sa zdobiť dezerty čokoládovými ozdobami.

Pozri trik Adriany ako vyrobiť čokoládové ozdoby a nezabudnite sa prihlásiť na odber nášho kanála! Vyhrňte si rukávy a pusťme se do toho! Vyrobit různé ozdoby z čokolády můžete snadno i doma, jen je třeba vědět, jak na to. A výsledek stojí za trochu práce navíc. Moju prácu a tvorbu môže.


Vyberte si ze stovek receptů na Čokoládové hobliny, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Čokoládové hobliny. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Čokoládové hobliny receptů z čech i ze. KŘEHKÉ ZBOŽÍ A PŘI VYSOKÝCH TEPLOTÁCH MŮŽE MĚNIT STRUKTURU - ODESÍLÁME JEN NA ZODPOVĚDNOST ZÁKAZNÍKA !

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Cukrová dekorace na dort barevná auta 6ks - Decora.


Taky se trápíte, jak ozdobit váš čokoládový dort těmi profi čokoládovými hoblinami? Nechte rozpustit tabulku čokolády na vaření (nebo mléčnou či bílou) a rozetřete ji na pečící papír velikosti plechu. Pak čokoládu překryjte dalším papírem a uhlaďte povrch od středu ke krajům.


Potom polevu vychladíme a dáme do lednice, nejlépe na noc. Polevu našleháme šlehačem a částí potřeme rozkrojený korpus. Zbytkem potřeme hotový dort nahoře a po bocích. Boky dortu ozdobíme drcenými lupínky a na vrch dáme čokoládové hoblinky. Poznámka: Recept na dort je z fresch.


Můžete ještě lehce posypat moučkovým cukrem a dozdobit lístkem máty nebo kolečkem limetky. Tento dort polichotí nejen vašim chuťovým buňkám, ale dozajista bude lahodit i vašemu oku. Nejen na letní venkovní párty a oslavy je jako dělaný. Recept, podle kterého se vám Čokoládové hoblinky (opravdu snadné) zaručeně povede, najdete na Labužník. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.


Tématické fráze: jak udělat čokoládové hoblinky jak udělat čokoládové hobliny cokoladovy dort s hoblinkami čokoladovy dort s čokoladovym kremem čokoládový dort s krémem čokoládový krém na dort dort s čokoládovym krémem škrabka na čokoládové hobliny maly cokoladovy dort čokoládový dort s čokoládovým krémem a. Rozpusťte ji ve vodní lázni a vylijte na pomaštěný plech.

Počkejte, až čokoláda ztuhne a pak ji stáhněte z plechu. Z placky ostrouhejte hobliny škrabkou na brambory nebo ostrým nožem. Pokud vám stačí male hoblinky , vezměte tabulku čokolády a dejte ji na chvíli do ledničky. Poté ji strouhejte na struhadle. Zbytek naneste na vršek a strany dortu a co nejvíce ji uhlaďte.


V rukavicích potom vkládejte čokoládové hobliny směrem od krajů ke středu na povrch dortu a trochu je zatlačte do polevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения