pondělí 25. září 2017

Akumulátorový čistič oken silvercrest

Lidl nabízí v akci akumulátorový čistič oken Silvercrest SFR 3. Bna čištění skleněných a zrcadlových ploch, vhodný je také na sprchové kouty a keramické obklady. Akumulátorový čistič oken SilverCrest. Na čištění skleněných a zrcadlových ploch, také na sprchové k… používáno, funkční, detailní stav: dobrý, vč. Cs objemem nádržky na odsávání vody cca 1ml. Je vybaven prodlužovací soupravou, pohodlně tak dosáhnete i do vyšších míst.


Další slevy úklidových spotřebičů na Kupi. Dirt Devil DD 4je manuální čistič oken vybavený kombinovanou nádobkou. To znamená, že tato nádobka je rozdělena na dvě 125ml velké nádržky. Jedna je určena na čištění okna, tedy na namíchaný roztok.


Druhá je naopak na špinavou vodu, která je sem odvedena při vysávání okna. Pro usnadnění při plnění nádržky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pomocí přiloženého rozprašovače. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat.


Aku- čistič oken WV Plus Popis:Nová prodloužená odsávací stěrka umožňuje setření celé plochy bez přerušování. S výdrží baterie 1minut je akumulátorový čistič oken s odsáváním ještě vytrvalejší. A díky displeji s ukazatelem zbývající doby nabití baterie s minutovou přesností je možné čištění přesně. První cenově přijatelný parní čistič , jenž jsem nalezla, byl SilverCrest , privátní značka Lidlu.


Zrovna ho měli v akci, recenze na internetu zněly relativně pozitivně, tak jsem neváhala zakoupila ho. A musím uznat, že těch 4Kč, které mě stál, byla jedna z nejlepších investic v naší domácnosti, ale k tomu se. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Dje vhodný také na sprchové kouty a keramické obklady, odsává zbytky špinavé vody a pěny.


Prohlédněte si aktuální katalogy a akumulátorový čistič oken silvercrest v akci lidl od 4. DElektrické odsávání│gumová stěrka 2mm│kontrolka nabíjení│ochrana proti stříkající vodě. Když to vezmeme na počet oken , můžete jich umýt zhruba 3 než vysavači dojde energie. Pokud to vezmeme prakticky, tak přístroj nabijete a pak hravě umyjete všechny skleněné plochy, které ve své domácnosti máte. Kromě zrcadel, oken , sprchových koutů atd.


Kup teď 6Kč s dopravou 8Kč. Baterie SILVERCREST Akku - stěrka SFR 3. APOZOR NA NEZNAČKOVÉ LI-ION AKUMULÁTORY, MUŽE DOJÍT K POŠKOZENÍ ZDRAVÍ A MAJETKU ! Všetky informácie o produkte Stierka na sklo Kärcher 1. WV Classic aku čistič okien, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Kärcher 1. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения