pátek 1. září 2017

Dekorace zavařovací sklenice

Přemýšlíte, jak využít přebytečné zavařovací sklenice ? Přinášíme vám několik tipů, jak si z těchto nádob vytvořit krásné dekorace. Pokud se bojíte sklenice zavěšovat, stačí je jako dekoraci rozmístit na poličky nebo stolky. V domácnosti se najde více nepotřebných věcí, které se dají jednoduše přeměnit na krásné bytové dekorace.


Určitě k nim patří i skleněné zavařovací sklenice na zavařeniny, džemy a jiné dobroty. Bez ohledu na tvar nebo velikost, se z nich dají vyrobit milé i praktické dekorace.

Snežítko na každou příležitost Nejvíc sněžítek se v obchodech objevuje kolem. Zajímá Tě, jaký materiál jsem na návod použila? Klikni na ZOBRAZIT VÍCE a dozvíš se, kde potřeby koupit a kolik stojí ;-) V popisku také najdeš odkaz na mů.


Zde se nacházíte: Heureka. Až uschnou, začněte je postupně lepit na silikonové lepidlo kolem dokola celé sklenice. Nakonec nalepené štětce utáhněte na chvíli ještě zavařovací gumou. Vázičku lze ale vyrobit i tak, že sklenici pomalujete a ozdobíte třeba stuhou.


Sklenice se šroubovacími víky se hodí i na kořenky. Zavařovací sklenice na nejrůznější kuchyňské využití.

Objednejte si kvalitní zavařovčky u nás. Rychlé a spolehlivé doručení. Vybírejte z 2produktů v kategorii zavařovací sklenice. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.


Klasické i originální tvary. Vyberte si sklenice u specialistů! Bezpečné použití v myčkách. Super nabídka za skvělé ceny pro všechny. Nakupily se vám doma zavařovací sklenice ? Začne to jahodami a třešněmi, pak přijdou na řadu meruňky, až vše zakončí švestkové kompoty a dýňové čatní.


Jenže tahle šikovná skleněná věcička nabízí mnohem kreativnější využití, než jen dočasný domov pro kompoty a marmelády. Vyrobte si z nich vkusné a originální dekorace! Tuhle si dáte výborný domácí džem od maminky, tamhle si pochutnáte na zavařeném ovoci, jindy pro změnu dětem koupíte přesnídávku a pak se. Vlastnoručně vyrobený džem bude ještě víc chutnat ze sklenic, které si ozdobíme vhodnými rozpoznávacími motivy.


Budeme kreslit, vybarvovat, vyzkoušíme si barvy na sklo a konturovací pomůcky, experimentovat můžeme s barvou podkladu. Domů DEKORACE Žena vzala staré zavařovací sklenice a začala tvořit úžasné. Klasická zavařovací sklenice se šroubovacím víčkem.


Tradiční zavařovací sklenice se šroubovacím víčkem v barvě červenobílé kostky.

Textilní dekorace na zavařovací sklenice , ks - d15cm. Levné zavařovací sklenice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения