pátek 15. září 2017

Domácí posilování

Na domácí posilovně naleznete praktické rady pro začínající i pokročilé sportovce. Naším cílem je nastínit problematiku stravování, posilování a jiných druhů tréninku. Ne každý má možnost chodit do posilovny ať už z důvodů časových, finančních nebo prostě proto, že široko daleko žádná posilovna není. Je možné dosáhnout dobrých výsledků i při cvičení doma?


Domácí posilování

Na to se podíváme v následujícím článku. Teď si představíme domácí posilování pro úplné začátečníky, kteří se chtějí trochu připravit, než poprvé vyrazí do posilovny. Kliky, dřepy, lehy-sedy – svatá trojice. Tady nejde o nic objevného – domácí posilování s vidinou přesunutí se do posilovny můžete omezit na tyto tři cviky. Posílíte svaly celého těla (nohy, břicho, trup, paže) a zlepšíte svoji kondici.


Posilování vlastní vahou je jeden z nejefektivnějších způsobů, jak zapracovat na své svalové hmotě. Hrazdy a bradla nezaberou ve vaší domácí posilovně tolik místa, a instalace navíc není nijak složitá. Ramena patří mezi části těla, na jejichž kvalitním vypracování si dávají záležet především muži.


Vytvoření svalnatých ramen není velký problém, stačí zvolit ty správné cviky a dodržovat ostatní zásady (strava, pravidelnost cvičení, dostatek odpočinku pro svaly). Mou snahou je vyrábět a navrhovat co možná nejlepší výrobky pro domácí či klubové posilovny srovnatelné s profesionálním vybavením, ale za nižší ceny. Toho je dosaženo především necertifikováním výrobků. Domácí trénink - kompletní průvodce jak cvičit doma.


Kulturistika Autor: Michal Kraml min čten í. Domácí posilovna - kompletní průvodce jak cvičit doma Cvičení doma jako alternativa posilovny, může být pro někoho zajímavým impulzem k tomu začít cvičit. Někdo nemá čas chodit do posilovny, pro někoho je to moc drahé a někdo má, né snad strach, ale trochu respekt. Petr se orientuje v oblasti fitness, kulturistiky a zdravého životního stylu.


Pro domácí posilovnu pravidelně píše články z nejrůznějších oblastí sportu, obzvláště s tematikou posilování a tvarování těla. Poradíme Vám, které stroje na posilování jsou právě pro Vás nejlepší. Můžete se spolehnout na příjemnou cenu posilovacích a fitness strojů i vysokou kvalitu našich služeb, kterou zdokonalujeme již let. Alternativně: Kromě dřepů se závažím, které jsou však vhodné spíše pro prostory posilovny, představují výbornou alternativu pro domácí prostředí dřepy s výskokem, u nichž rozhýbete kardiovaskulární systém, anebo s posilovacími gumami okolo kolen. Díky nim (resp. díky působení proti stahovací síle gumy) zase.


Domácí věže - Domácí posilovací věže jsou multifunkční fitness stroje, které kombinují bench-press, kladku i adaptéry na posilování nohou, čímž umožňují řadu cviků a trénink celého těla. Naše nabídka zahrnuje produkty na kardio, silový i vytrvalostní trénink, hubnutí, zvýšení kondice, ale i na cvičení s vlastní hmotností, workout a další disciplíny. Vyberte si ze sortimentu určeného pro vybavení Vaší domácí posilovny! Pohybem kurzoru myši po mapě zobrazíte cviky pro vybranou svalovou partii.


Domácí posilování

Domácí posilovací věže se zásadně liší dle ceny a jednotlivých značek, při výběru je důležité zohlednit kdo a za jakým účelem má na posilovací věži cvičit. Dříve než začnete se samotným cvičením, tak se snažte předejít možným zdravotním komplikacím. Raději se poraďte se svým lékařem, jestli je tento druh fyzické aktivity pro Vás bezpečný. Hrazda na shyby i další cviky může být dveřní, nástěnná, stropní či volně stojící (použitelná i jako venkovní hrazda).


Pro úspěšné budování zdravějšího životního stylu vystačíte jen s několika základními pomůckami. Důležité je hlavně vytrvat a provádět cviky správně a pravidelně. Klekněte si na kolena a dlaně opřete o zem. Vydržte vteřin a pak kolena vraťte zpátky na zem. Tento cvik vypadá velmi jednoduše, ale je účinný.


Domácí posilování

Izometrické posilování ve výdrži potrápí svaly lépe, než jakýkoliv stroj v posilovně. Jako univerzální, finančně nenáročná a velmi skladná pomůcka zajistí posilování většiny svalových partií nebo zkvalitní rehabilitaci. Cvičením na posilovací věži protáhnete svaly celého těla. V kategorii posilovací pomůcky naleznete ucelenou řadu všestranných fitness pomůcek, a to nejen pro posilování a protahování, ale také pro balanční cvičení, aerobic či gymnastiku.


Drobné posilovací pomůcky jsou vyhledávány pro jejich jednoduché použití, nízké pořizovací náklady a vysokou efektivitu cvičení jak v. Posilovací věž je dokonalý posilovací stroj pro posílení celého těla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения