úterý 12. září 2017

Orientační tabule

Kromě kvalitního technického zpracování myslíme také na praktické každodenní použití, plakáty uvnitř tabulí se velmi snadno vyměňují. V kategorii tabule naleznete nejšiřší nabídku skladových i zakázkových tabulí na českém internetu. Na výběr máte z celé řady modelů tabulí lišících se provedením i rozměrem.


Webové stránky provozované Správou železnic používají cookies, které umožňují zapamatovat si Vás a nabízet Vám relevantní obsah. V nabídce najdete jak jednoduché nerezové piktogramy, dveřní a nástěnné cedulky s jednoduše výměnným obsahem, tak i volně stojící designové stojany. Na hlavní orientační tabuli jsou uvedeny informace pro snadnou orientaci osob v objektu. Bývají většinou umístěny u vchodu do budovy, recepce nebo ve vstupní hale. Hlavní orientační tabule jsou vyrobeny převážně ze stříbrně eloxovaného hliníku a vhodně zapadnou do každého interiéru.


Nepřeberné množství délek - ve třech šířkách profilů. Přidat toto zboží do oblíbených. UniExpo UniAdvert UniPromo UniPrint.


Orientační tabule

Celá hlavní orientační tabule je nalepena na nosné plastové desce, v které jsou vyvrtány otvory pro snadnou následnou montáž celého panelu na zeď. Tato hlavní orientační tabule je vhodná pro polepení fóliovou grafikou či potisk speciální UV tiskárnou. Tabule s textem nebo piktogramy usnadní pohyb ve všech prostorách budov a zařízení. Informace na tabulích se dají jednoduše vyměnit. Veškeré organizační změny tak zvládnete řešit okamžitě.


A ceramic table lamp is a particularly attractive addition to any room. Ceramic table lamps are available in a multitude of sizes and styles to complement your decor. The addition of a contrasting or matching shade can bring vibrant warm colours into the darkest room. Tvrz bývá otevřena v sezóně pouze jeden víkend v měsíci. Povrch s bojovými objekty je ale volně přístupný, na plánu je vyznačena prohlídková trasa.


Značená trasa prochází téměř všechna stanoviště vyjma. Navigační a orientační systémy. Jednotlivé tabule orientačního systému jsou vyrobeny ze zinkovaného plechu s reflexní fólií. Tabule jsou vybaveny úchyty pro osazení na sloupek pomocí objímek.


Závěsná orientační tabule Pixquick v rozměru 60x1cm. Moderní bezrámový závěsný systém Pixquick perfektně doplní Vaše orientační značení v halách, veřejných budovách, na letištích, na terminálech a na recepcích. Orientační systémy slouží k označení komunálního cílu či názvu ulice. Závěsný orientační systém Pixquick nabízí možnost až tabulí pod sebou.


Orientační tabule

Vyrábíme kvalitní orientační tabule pro budovy určené do interiéru i exteriéru. Informační systém je ideálním prostředkem pro rozčlenění jednotlivých úseků, oddělení či patře, nebo na označení kanceláří. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku.


Zboží je možné poslat poštou na. Papírové tabule (Flip charts) Křídové tabule. Vyrábíme různé orientační systémy a informační tabule budov, interiérové označení a jmenovky.


Orientační tabule

Vhodné jako rozcestník do recepce vaší firmy nebo do výtahů. Vybavení hotelů, restaurací, kaváren, škol, ubytoven, institucí, domácností a jiných odběratelů. Dodáváme zboží i výrobky na zakázku v nejvyšší kvalit.


Smart City - informační tabule v Praze 3. Tato stránka Vám přiblíží význam některých používaných informačních tabulí, piktogramů a značek. Typy značení Uvítací tabule Zákazové piktogramy Označení stezek. We offer an unrivalled collection of Chinese antique furniture, as well as exclusive ranges of handcrafted furniture in solid wood and a wide array of oriental lighting, giftware and home accessories.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения