středa 13. září 2017

Deník malého poseroutky 3 sleduj filmy

Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa! Neslavný je pro Grega hned úvo když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Kempování s otcem mu na náladě také nepřidá, a aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje nový.


Greg je připravený na to, aby si náležitě užil léto. Ovšem všechny jeho plány se jaksi nedaří.

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Budʹme k sobě upřímní: Greg se nikdy nezmění. Jen to tedʹ někdo musí vysvětlit jeho tátovi. Frank Heffley si totiž mysli, že může svého syna vychovat a uděla.


Tyhle filmy máme s CZ dabingem. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.

O filmu: Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Sleduj filmy s DameFilm. Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího.


Nabídneme ti nejlepší doporučení. Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Najnovšíe filmy online zadarmo s dabingom alebo titulkami.


S titulkami alebo dabingom? Máme podrobné porovnanie. Co má proboha v plánu, dělat celé léto.


Greg Heffley, kluk, který proslavil „ poseroutky “, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Potkají tam bývalého kamaráda Gregova staršího bratra Rodricka a nevěří svým očím. Filmové recenze, novinky v kinech, české filmy.


Sbalte si kufry a užijte si ještě více legrace, více smíchu a více poseroutkovských rošťáren! Deník malého poseroutky 3.

A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na víceletém gymplu, kde malí poseroutkové, jako je on, narážejí každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně. Stahujte rychle přes Datoid. Pomocí propracovaného vyhledávání si u nás každý jednoduše najde a stáhne to, co hledá.


Jednoduše, spolehlivě a hlavně rychle! Někdo by to ale měl vysvětlit. Filmy Komedie Komediální filmy Rodinné a vánoční komedie. Prohlédnout ukázku Ukázka. Peyton List filmy ČSFD.


Všechny informace o produktu Film DENÍK MALÉHO POSEROUTKY 1- DV porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze DENÍK MALÉHO POSEROUTKY 1- DVD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения