pondělí 25. září 2017

Vařák na vosk s odstředivkou

Vosk tavíme suchou cestou (sluneční tavidla), horkou vodou (různé vařáky s lisem) nebo párou (parní vařáky s odstředivkou ). Několik let jsem používal vařák na vosk s vyvíječem páry. Tato metoda se mi osvědčila, vytavené rámky. Kotel na parafinování a vyváření rámků s nerezovou vanou. Když travíte vosk to je potom otrávenej néé? Včelařské potřeby vařáky a pařáky na vosk fungují na principu zahřívání vody a vytváření vodní páry, která následně taví vosk.


Vařák na vosk s odstředivkou

Existují vařáky na vosk s lisem kam vložíte vyřezané voští, nebo vařáky do nichž vkládáte celé rámky. Skip navigation Sign in. Vařák na vosk s lisem - Duration: 5:54.


Ideálně vřelých košilek s voskem, které sbíráme z povrchu velkého hrnce či kotlu, při vyvařování celých rámků. Letos jsem prvně vyzkoušel kotel na vosk s parní odstředivkou. Rámky zůstávají rovněž nadrátkované, výtěžnost se zdá být větší. Strojírenská společnost BAZE alfa s. VAŘÁK NA VOSK A VYVÍJEČ PÁRY KW - PLAST.


Vařák na vosk s odstředivkou

Parní vyvíječ generuje páru, která vytavuje vosk z díla. Nebo můžete zvolit vaření a přelití přes síto. Vosk se hodí přímo do hrnce s vodou a nechá se rozpustit, poté se vše (tedy vosk , voda i nečistoty) lije přes síto do nádoby. O získávání vosku se v současnosti začalo starat stále více a více včelařů.


Dosud dost velké procento včelařů vosk ani nezískávali a jen dokoupili. Topeniště s vanou 1litrů a dvouplášťová odstředivka. Přístroj pracuje bez tlaku, ale pozor, v provozu má poměrně vysokou teplotu, pracujeme s teplotou páry.


Vyvíječ páry je součástí vařáku na vosk. Pařák na vosk nerezový. Nerezový pařák na vosk s lisem od českého výrobce.


Vyzkoušejte kvalitní nerezové pařáky k snadnému zpracování včelího vosku. Provozovatel webu, Výrobní podnik Ještě s. V této kategorii se nachází nabídka vařáků na vosk. Jedná se o různé typy vařáků, přičemž všechny jsou velmi kvalitně zpracovány. Většina vařáků je vyrobena z nerezu, u některých byl jako hlavní materiál pro jejich výrobu zvolen plast.


Vařák na vosk s odstředivkou

Vařáky na vosk Při získávání a zpracovávání včelího vosku je většinou nutné tento vosk rozehřát. K tomuto účelu slouží hlavně vařáky a pařáky na vosk. Parní nerezové tavidlo na vosk se skládá z nerezové nádoby a síta na rámky nebo souše a jednoho vyvýječe páry. Návod na práci s nerezovým vařičeNaplňte koš rámečky nebo v kombinaci s vyřezanou souší. Zařízení přikryjte víkem.


Počkejte na vytvoření páry a vytečení vytaveného vosku. Bedna z nerez plechu s vloženým mezidnem z děrovaného plechu. Tento vařák již nevyrábím.


K vyváření rámků a voští používáme tento POJÍZDNÝ KOTEL S ODSTŘEDIVKOU , na jehož vývoji jsme se podíleli. Pre ľahké a naozaj rýchle tavení vosku používajte elektrický parák na vosk s plastovou nádobou, iektor je vyrobená z tepelne odolného plastu a dá sa do nej umiestniť až rámikov Veľkosť x. Vyrábí jej firma BAZE alfa s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения