pondělí 19. prosince 2016

Kapkejk recept

Mojoj je dragoj prijateljici danas rođendan (Sretan ti rođendan draga!) i ono što ona najviše voli je čokolada pa sam joj napravila ove fine čokoladne kolačiće…nadam se da će joj se svidjeti :) rencirecept D. Za spremanje poslastice neophodno je pripremiti jaja, šećer, prašak za pecivo, mlkeo, kakao,ulje, brašno, čokoladu. Otopljen puter umutite sa prah šećerom pa dodajte mleko i vanilu i mutite dok se sve dobro ne sjedini. Pogledajte kako se pravi najukusniji čokoladni kapkejk.


Kapkejk recepty, které budete milovat.

Trostruko čokoladni kapkejk sa. Mafini sa belom čokoladom i kokosom Vazduh recept 04. Oreo keksima sanela0slika 13. Výborný recept , všichni si moc pochutnali. Cupcaky hodně vyběhly, takže pro příště vím, že mám dávat méně těsta do formiček.


Jinak krém je taky super, ale je v něm cítit docela ta Hera, takže té příště asi taky uberu. Ale jinak vážně skvělý recept !

Nene, neskončila, jen jsem měla úpně šílený pracovní podzim a pomalu jsem sbírala síly na novou sezónu. Recept sice odkazuje na tvarohovo-broskvové provedení, ale nám přijde bezkonkurenční borůvkový cupcake - do toho ještě křupavou posypku a máte dokonalý letní dezert. Křupavá česká pochoutka, které říkáme také cmunda. Probudiće sva vaša čula! Velice dobré, ale na noc těžké, pozor!


RECEPT ) foto: Profimedia. Priprema testa: Maslac sobne temperature umutite sa šećerom i vanilin šećerom. Dodajte jaja i dobro sjedinite smesu.


U drugoj mikserom dobro umutite omekšali puter sa šećerom. Kada pravite kapkejk , možete se poslužiti receptom za kore za tortu – ovaj kolač je u stvari torta u malom – testo je lagano, vazdušasto, mekano. Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Ako ste se odlucili za cokoladni kapkejk ,u koru stavite 50g izrendane cokolade,sve to dobro promesati,staviti u papirne korpice i peci na 220c 30minuta.


Fil: 200ml mleka (hladno mleko) i slag dobro umutiti. I kada se kolac ohladi filovati sa slagom (pomocu sprica,najlepse) i preko slaga staviti po malo rendane cokolade ili nekog suvog voca na. Potrebno: jaja 1gr šećera 100ml ulja 100ml jogurta kašika brašna supene kašike kakaa pola praška za pecivo rendana kora jedne.

U dubljoj posudi umutiti maslac dok ne postane penast, a u blenderu umutiti krem sir sa ostatkom lososa i sokom limuna, pa sjediniti sa maslacem. Dobijenu smesu naneti na kapkejk. Ukrasiti sa malo limuna i seckanom mirođijom.


Stavite sveže borovnice u šerpu, dodajte kašika vode i preostalih g šećera. Skuvajte džem minuta, ohladite, i pasirajte u glatku smesu. Umutite maskarpone sa šećerom u prahu nekoliko minuta.


Cupcake je izvrsna poslastica, kako za mališane, tako i za nas nešto malo starije #128578; Ovi slatki mali kolačići idealni su kako za rođendanske žurke i razne tematske proslave, tako i za praznike. Inače, ove slatke mini tortice neki ovu kapkejk (Cupcake), a neki mafin (Muffin). Zapravo, razlika između njih je. Vychladnuté muffiny musíme najskôr naplniť kávovo čokoládovou p. Základný recept na mascarpone krém.


Ako pripraviť krém na kapkejk z mascarpone. Overený recept na vanilkový kapkejk , ktorý si môžete prispôsobiť podľa chuti a nálady :). Do vychladnutého dám ešte 250g masla-je to zaručená super.


PC Press za izuzetan kvalitet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения