středa 14. prosince 2016

Prosteradlo 200x220

Domácí pohoda Nepropustné a prodyšné froté prostěradlo s polyuretanem 200x2- bílé. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Kvalitní prostěradlo je základ ložního povlečení. Vyberte si jersey, bavlněná, froté nebo mikroplyšová prostěradla v nejrůznějších barvách. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se. Bavlněná prostěradla jsou stále nejoblíbenějším způsobem povlékaní v domácnostech i hotelových zařízeních.


V nabídce máme více než barev bavněných plachet, které jsou lehké a příjmené na dotek. Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět na matraci, mít příjemný povrch a také krásné a kvalitní barvy. Prostěradla 140x20160x20 200x2, Písecké lůžkoviny. Jedná se o prostěradla, které mají vrchní smyčku ze 1 bavlny a osnovu z bavlny a polyesteru. Froté prostěradla patří mezi top produkty firmy Zdeněk Staněk.


Froté úplety jsou vyráběny přímo ve firmě na pletacích strojích Jumberca a jsou na ně používány ty nejkvalitnější příze. Teď už se ale nemusíte přetahovat s malým prostěradlem a doufat, že se vzdá a povolí. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodloužená velikost prostěradla.


Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Francouzské povlečení pro ty, kdo rádi spí pod jednou dekou. U nás si vyberete z široké nabídky designů i barev. Neváhejte a pojďte se podívat na náš e-shop! Materiál 1 polyester-mikrovlakno-hřejivé, příjemné na dotek, sametově hebké a měkké.


Povlečení je vhodné i pro alergiky. Snadná údržba – praní na 30°C Komfortní zapínání na zip. Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě.


Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin. Vyberte si vhodné prostěradlo bavlněné, froté, mikroplyš nebo mikroflanel v rozměru Vaší matrace. Dnes už si snadno vyberete z mnoha barev prostěradlo Jersey 200x2, které lehce navléknete na matraci, v barvách Vaší ložnice prostěradlo Jersey 200x2pro Vás. Jejich materiálové složení tvoří z bavlna vyznačující se výbornou savostí a prodyšností. Jak a podle čeho vybírat prostěradla, přikrývky a polštáře?


Nákupem postele to zdaleka nekončí. Má-li být vaše spací oáza kompletní, budete nutně potřebovat také prostěradlo, přikrývku, polštář a krásné povlečení. Pro bezproblemový chod eshopu je vyžadován.


PŘEDSTAVUJEME NEPROPUSTNÉ PROSTĚRADLO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения