úterý 6. prosince 2016

Behandla lazura

IKEA - BEHANDLA, Lazura , bílá, Povrch neupraveného dřeva je po použití lazury odolnější, trvanlivější a osobitější. Jeden nátěr pokryje 5–m². Jedna plechovka obsahuje dostatek lazury na židle.


Možnost druhého nátěru po hodinách. BEHANDLA glazing paint with pigment makes the surface of untreated wooden indoor furniture more durable and adds colour to your home. The coloured finish will become deeper and more opaque with each additional coat of glazing paint.

Za uporabu u zatvorenom prostoru. Pokriva – m², jedan premaz. U jednom pakiranju ima dovoljno lazure za premazati četiri stolice jednom. Moguće ponovno premazati nakon sati.


How to solve the behandla problem — removing or avoiding sticky oil residue. Ask Question Asked years, months ago. Apply a thin coat of BEHANDLA wood treatment oil.


Leave the oil to penetrate the wood for about hours. Wipe off surplus oil with a cloth or kitchen paper.

During the first week of use the table top should be treated every second day and after that every third day until the surface is saturated (after about months). Then treat the surface as required. Eventually I tried putting a really thick layer on and leaving it to soak in and it just went really sticky!


Podívejte se, čím vším můžete zajistit péči o výrobky: nabízíme včelí vosk a olej na dřevo, samolepicí chrániče na podlahu, sadu na čištění kůže, čistič koberce a čisticí prostředky na textil. Naše výrobky vám pomohou s údržbou povrchů, aby byly odolnější vůči nárazům, skvrnám či poškrábání. Free Shipping Available. Check Out Behandla on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Obnova silnovrstvých lazur je obtížnější. Na čerstvé dřevo jsou vhodnější lazury ředěné rozpouštědly (Lazurol, Luxol), které díky menšímu. IKEA – BEHANDLA, Lazura , bílá, , Povrch neupraveného dřeva je po použití lazury odolnější, trvanlivější a osobitější. Olejová lazura je vhodná na všechny typy dřeva ovšem každé dřevo má svou přirozenou barvu a strukturu.


Proto si konkrétní odstín můžeme vybrat na vzorkovnici, která obsahuje různé barevné odstíny nejčastěji používaných dřevin naší zeměpisné polohy. Soudal lazura Luxus je silnovrstvý lazurovací lak na vodní bázi pro ochranu a estetickou úpravu dřevěných ploch v interiéru i exteriéru. Chrání dřevo před UV zářením a povětrnostními vlivy, zachovává přírodní kresbu dřeva.


Jednotlivé odstíny jsou vzájemně mísitelné, k zesvětlení barevných odstínů lze použít. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.

Bazarové zboží se zárukou Zboží, které jinde neseženete O mně Komentáře Přidat Karla do oblíbených Kontakt Více o Karlovi Lazura Ikea BEHANDLA bílá Stav zboží Nové zboží. Bez známek použití Počet: kusy Zboží jsem prověřil a jeho reálný stav i kompletnost nafotil, viz fotky. Materiál dřevo doplněné kovem. Používané, v dobrém stavu, drobné a opravitelné oděrky- viz fotografie. Antik, mořidla na dřevo jsou určena k moření suchých a očištěných materiálů: dřeva dýh, laťovek atd.


Mořidlo dokonale promícháme a nanášíme štětcem, houbou nebo stříkáním. Tenkovrstvá lazura IMPRANAL je určena pro všechny dřevěné povrchy v exteriérech a interiérech, jako obložení balkonů a fasá pergoly, zahradní nábytek, okna, dveře apod. Není samostatně vhodná k nátěrům pochozích ploch (pro pochozí plochy v interiérech doporučujeme polyuretanový lak INDULAK).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения