úterý 13. prosince 2016

Penzion na chalupě

Rodinný penzion Na Chalupě dodá Vaší dovolené ten potřebný nádech, pro příjemné prožití Vašich volných dní. Penzion Na Chalupě najdete na náměstí v malebné horské vesničce Branná. Romantické prostředí v Branné umocňuje zřícenina hradu v Branné a Zámek Branná, který je zpřístupněn návštěvníkům. However, fishermen and mountain climbers will be pleased as well.


Penzion poskytuje pohodlné ubytování a klidné zázemí pro jednotlivé turisty i rodiny s dětmi. Vítejte na stránkách hotelu Penzion -nachalupe. Penzion na chalupě se nachází v malebné krajině poblíž centra obce Mosty u Jablunkova.


Obec Mosty u Jablunkova je nejvýchodnější ves u nás na rozhraní. Polska a Slovenska, v Moravskoslezských Beskydech. Tato část naší vlasti je laskavá ke každému.


Ve dvou apartmánech si můžete zatopit krbovými kamny a umocnit tak domácí a příjemnou atmosféru Vaší dovolené u nás na penzionu. Rádi Vám nabídneme možnost využití venkovního. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením , televizí , ledničkou, internetem. Dále společná minikuchyňka s varnou konvicí a mikrovlnnou troubou. Možnost stravování formou snídaní nebo polopenze.


Celodenní stravování v. Pro děti máme připravenou dětskou postýlku, krmící židličku. V případě, že kapacitu ubytování penzionu Adéla plně využije uzavřená společnost, je jí dispozici veškeré zařízení kuchyně. Ve městě je možné navštívit památník B. Martinů, galerii na radnici, gotické opevnění, muzeum, divadlo a kino. Nabízíme možnost uschování kol, lyží. Město s unikátně zachovalým prstencem středověkých hradeb, řadou barokních památek a výborným zázemím pro rekreaci a turistiku.


Kontakt Penzion a Restaurace Na Chalupě. Chalupa se nachází na samém konci vesničky Hostice, na klidném místě obklopeném lesy a kopci, mimo hlavní silnici. Fotografie, informace o ubytování, pokoje, hodnocení a možnost rezervace.


Polička je město tajuplných nocí. Můžete využít venkovní krb s posezením či saunu se sprchou. PENZION NA CHALUPĚ - Mosty u Jablunkova, Mosty u Jablunkova 96 PENZION NA CHALUPĚ - prohlédněte si nabídku, fotky a hodnocení. Více zjistíte na portále DoPenzionu. Komfortní ubytování v srdci Jeseníků v nové horské chalupě - Penzion Filipovice, prostorné lůžkové apartmány s koupelnou.


Penzion na chalupě

Ideální dovolená na horách pro rodiny s dětmi i přáteli. V penzionu je možnost uschování kol a vlastní parkoviště. Zájemce, který potvrdil rezervaci, si je vědom a souhlasí se všeobecnými a storno podmínkami. Zájemci o ubytování předloží platný občanský průkaz, nebo pas pro zápis do ubytovací knihy.


Penzion a restaurace Na chalupě - Penzion se nachází na okraji města směr Svitavy. Pokoje jsou vybaveny stylovým interiérem, TV, internet , vlastní soc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения