úterý 20. prosince 2016

Bavlněné prostěradlo 160x200

Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů.


Dáváte přednost oblíbenému froté? Tmavě šedé elastické bavlněné prostěradlo DecoKing Amber Collection, 140- 1x 2cm. TOP Q atypické froté prostěradlo ŠEŘÍKOVÉ 160x2cm. FROTÉ prostěradlo 200x1cm. Prostěradlo 160x2u nás můžete zakoupit v mnoha barvách a různém provedení.


Nabízíme napínací prostěradla z froté, jersey prostěradla či saténová prostěradla ze 1 bavlny. V nabídce naleznete také nepropustné prostěradlo 160x2s PU zátěrem, které je nejen nepropustné, ale zárověň i prodyšné. Hladké bavlněné prostěradlo je klasika, která nezklame.


Je skvělou volbou pro každou domácnost, ale i pro hotely, či školky. Bavlněné prostěradlo je lehké, prodyšné a 1 přírodní, takže si příjemný spánek mohou dopřát i alergici a osoby s citlivou pokožkou. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se. Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě.


Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin. Jeho devizou je především hladký a elegantní vzhled. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Kvalitní prostěradlo je nedílnou součástí lůžka. Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět na matraci, mít příjemný povrch a také krásné a kvalitní barvy.


U nás si pohodlně vyberete barvu sladěnou s povlečením, široká nabídka materiálů a rozměrů nabízí řešení téměř pro každou matraci, včetně atypických. V naší nabídce najdete přes 1druhů povlečení. Tradiční bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla, nebo třeba moderní mikrovlákno. Přejete si heboučké úpletové prostěradlo Jersey? Logicky jsme pro Vás rozdělili povlečení podle druhu od klasického povlečení po povlečení Jersey.


Pár rad závěrem k výběru povlečení. Nejen v ložnici využijete prostěradlo 160×200. Zajistěte si příjemný spánek a pořiďte si levné povlečení z krepu, bavlny nebo saténu.


Dobře sedí na matraci o velikosti. Home jersey prostěradlo černé 160x200. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Vyberte si to správné prostěradlo pro nejdokonalejší pohodlí při spánku. Bavlněné jersey prostěradlo si zamilujete díky jeho jemnosti.


I prostěradlo ovlivňuje kvalitu spánku. Bavlněná prostěradla jsou ideálním prostředkem pro příjemný a pohodlný spánek. A v případě našich kvalitních bavlněných prostěradel ze 1 bavlny samozřejmě i pro zdravý spánek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения