čtvrtek 15. prosince 2016

Teleskopická šatní tyč

Multifunkční izolační tyč je nová teleskopická tyč pro vysoké napětí nadzemních sítí. Její nový pětihranný tvar v sobě při použití spojuje ergonomii a vysokou efektivitu. S novou strukturou vláken je její mechanická pevnost o větší, než u jiných typů tyčí. Všichni dobře víme, jak je někdy těžké udržet doma pořádek.


Milion věcí a málo prostoru.

A proto je tu značka Wenko, která vymyslela tento chytrý teleskopický stojan na oblečení. Ten jednoduše umístíte do skříně a rázem máte spoustu místa. Přitom nezabere téměř nic z cenného prostoru v malém pokoji. O značce: S doplňky od Wenko budete mít pocit, že velkou.


Její teleskopická funkce umožňuje dosáhnout na věšáky ve vysokých skříních, věšet záclony nebo uložit drobné předměty v domácnosti mimo dosah. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Teleskopická tyč na závěsy, záclony popř.


Stlačením tyče se uvnitř natáhne pružina a tímto tyč drží v požadované poloz.

Rozpěrná teleskopická tyč je využitelná všude tam, kde nechcete nebo nemůžete zbytečně vrtat do zdi a chcete umístit závěs či záclonu a pod. Garnýže v různých barvách a materiálech, spolu s tyčemi na záclony, které se hodí ke každému oknu a stylu. Na e-shopu najdete také háčky a kroužky na závěsy.


Bazénové teleskopické tyče. Tyč se instaluje rozepřením mezi stěny nebo zárubně dveří. Pro manipulaci s ručními bazénovými vysavači, síťkami či kartáči při čištění a běžné údržbě bazénu slouží teleskopické tyče, které se stávají Vaší prodlouženou rukou a umožňují přístup ke všem prostorám bazénu pod vodní hladinou.


Staňte se mistry organizace. Stačit vám budou stojany a úložné boxy od značky Wenko a půl den na poklizení. Na své si přijdou jak obyvatelé malých bytů, tak velkých domů, početné rodiny i jednotlivci. Dvou až čtyřsekční teleskopická tyč je složena z vnitřní hladké hliníkové sekce(í) a. Nabízíme šatní tyče na ramínka, klasická pevná šatní tyč , výsuvná nebo sklopná tyč na ramínka. Kč s DPH 4Kč bez DPH.


Selfie tyč je vhodná pre fotografie typu selfie - uľahčí vám fotenie ako na cestách tak v domácom prostredí. Táto teleskopická tyč ide nastaviť až do dĺžky 70-tich cm. Uchcení šatní tyče je pomocí držáků montovaných do boku, montážní materiál není součástí balení.


Je vysouvací tyč s držadlem, obsahující dvě lehké plastové trubky v barvě hliníku na vnější straně.

Dá se teleskopicky vysouvat a umožňuje dosáhnout na věšáky ve vysokých skříních, věšet záclony nebo uložit drobné předměty v domácnosti mimo dosah. Námi dodávané bazénové tyče jsou vyrobeny z vysoce kvalitního hliníku, který je zárukou dlouhé životnosti výrobku. Každá námi dodávaná bazénová teleskopická tyč není standardní dovoz z Číny, tedy bazénová tyč Vám opravdu vydrží. Nehledejte jen nízkou cenu, ale také dobrou kvalitu. My jsme Vám ji připravili.


Postřikovací teleskopická tyč délky m včetně pistole a redukční koncovky UNIVERSAL. Vileda Professional teleskopická tyč - teleskopická tyč od známe značky Vileda Professional je skvělou volbou při výběru okenního programu. Odolná teleskopická tyč má ergonomický tvar pro s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения