čtvrtek 15. prosince 2016

Bosch sms53l18eu rozmery

Rozmery sú nasledovné – 8centimetra na výšku, 5centimetra na šírku a centimetrov do hĺbky. Vnútri je to tiež pekné. Má elektronický ukazovateľ zostatkového času v minútach, umývacie teploty, dávkovací asistent, aquasenzor (senzor naplnenia), EcoSilenceDrive, či strieborné XXL umývacie koše s madlom.


Dáva vám na výber z piatich umývacích programov a štyroch rôznych teplôt. Program Eco spotrebuje litrov vody, 9. Možno by vás mohlo prekvapiť zistenie, aký veľký vplyv na sklo a jemnú keramiku má používaný typ vody na umývanie. Tak zabezpečí, že riad z drahocenného skla a delikátneho porcelánu je. Premyslené funkcie zaručia dokonale čistý riad s ohľadom na spotrebu vody a energie. Na jeden umývací cyklus môžete umývačku naplniť až sadami riadov.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vážení zákazníci, od 14. Pre varenie, umývanie riadu, pranie, mrazenie, prípravu jedla a kávy: Zamilujete si kvalitu, spoľahlivosť a presnosť domácich spotrebičov značky Bosch.


Dává vám na výběr z pěti mycích programů a čtyř různých teplot. Je vybavená programami umývania vrátane intenzívneho na silne znečistený ria alebo automatického programu, ktorý sám umyje riad tým najlepším možným spôsobom. Elektro - Umyvacka bosch bazár.


Bosch SMS 53Lalternativy - Heureka. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Free Shipping Available. Uvnitř je to také pěkné. Díky nerezovému krytu se bude hodit do každé moderní kuchyně, navíc potěší ochrana proti otiskům prstů.


Poradí si nejen s talíři a skleničkami, ale i silně zanesenými hrnci. Dnes má už snad každá domácnost pračku, neboť prát je potřeba nepřetržitě. Rozměry pračky – jak moc si můžeme vybírat? Své by mohly jistě vyprávět ženy v domácnosti. Je prostorná a dělá přesně to co od myčky požadujeme, cena byla rozumná, tak proč riskovat úsporu pár korun a kupovat nějakou sázku do loterie.


Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay! Doporučujeme: OpravyPracek.


Polointegrovaná vestavná myčka SIEMENS SN55. Myčka nádobí BOSCH SMS53L18EU. Prečítajte si recenzie zákazníkov a hodnotenia odborníkov a vyberte si z ponuky e-shopov!


Akčné ceny a najlepšie ceny na Najlepsie-ceny. Vlastní príborovou zásuvku, ktorá uvoľní viac miesta v dolnom koši, a je perfektná ako pre naberačky tak aj malé šálky na espresso.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения