pondělí 19. prosince 2016

Oprava praček praha 5

Porouchala se vám pračka, myčka či sušička? Zajišťujeme nonstop servis a opravy praček , myček a sušiček všech typů, kompletní pozáruční servis, prodej domácích spotřebičů. Opravy Vašich praček vykonávám vždy ve Vašem volném čase, odpoledne a večer. Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě.


Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci. Možnost online objednání.

Potřebujete opravit myčku, pračku nebo třeba ledničku? Praha a okolí od 50kč. Obraťte se na nás, působíme v Praze a provádíme kvalitní elektroservis domácích spotřebičů za příznivé ceny. Nechceme z Vás tahat peníze, proto když zjistíme, že oprava se nevyplatí, rádi Vám nabídneme nové zboží za velice výhodné ceny.


Nabízíme odvoz starého. Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská. Oprava je dokončena při první návštěvě. Nejčastěji se jedná o závady vykazující nepravidelnost.


Poradíme Vám jestli se oprava pračky vyplatí, v opačném případě Vám pomůžeme s výběrem nové pračky.

Provádíme opravy praček téměř všech značek. Servis a oprava elektrospotřebičů. Zajišťujeme pozáruční servis praček , myček, sušiček, spotřební elektroniky a dalších domácích elektrospotřebičů. Opravujeme téměř všechny druhy praček , přijedeme až k Vám domů, opravíme Vaši pračku nebo poradíme, zda se oprava vyplatí. V případě koupi nové pračky Vám poradíme vhodný model.


Pakliže nebudeme moci Vaši pračku opravit, za náš čas neplatíte. K dnes stovkám modelů praček existuje množství různých náhradních dílů, navíc s cenami se měnícími. To znamená, že: - je-li při opravě třeba vyměnit náhradní díl, na místě Vás seznámím s jeho cenou dle aktuálního ceníku. Pro objednání opravy volejte kdykoliv mezi 10. Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové?


Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Václav Jakoubek - EXPRES, e-Beko. Opravy praček , opravy myček a dalších domácích spotřebičů jsou prováděny u zákazníka v bytě, při opravách většího rozsahu v závislosti na dostatku místa nebo časové náročnosti je oprava spotřebiče provedena na dílně. Odvoz i opětovný přívoz elektrospotřebiče je zajištěn. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Pračky opravuji v Praze už let a neúčtuji zákazníkům žádné cestovné. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka.

Našim cílem je, aby jméno firmy bylo vždy spojováno s kvalitou a důvěrou. Dají se vyřešit jednoduchou výměnou komponent a na internetu najdete levné náhradní díly. Pracovní den předem odpoledne upřesňujeme rozmezí dvou hodin, kdy přijede technik a je třeba zůstat doma. Naší výhodou jsou kvalitní a odborné znalosti v oboru, nízká cena, rychlost a servis přímo u zákazníka v pohodlí domova.


Jen zřídka odvážíme pračku na. Pračka se stářím cca let měla vadná ložiska. Bylo provedeno zjištění zda je oprava rentabilní vzhledem k celkovému stavu pračky kontrolou a měřením všech části spotřebiče včetně provedení autotestu pračky. Díly byly objednány a během tří dnů byly u zákazníka na místě v bytě též vyměněny. Zaměřujeme se na pozáruční servis, opravy, pravidelné kontroly a montáže praček téměř všech značek v Praze a okolí.


Přestal Vám doma fungovat elektrospotřebič? Pokazila se Vám pračka, myčka, kávovar, žehlička, elektrický sporák nebo snad mikrovlnná trouba? Sháníte spolehlivého opraváře?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения