středa 28. prosince 2016

Pláštěnka sportisimo

Společnost SPORTISIMO s. Pokud nám udělíte souhlas, budeme zpracovávat cookies pro personalizaci a cílení reklam. The high quality PiDiLiDi ROBOT kids’ raincoat is made of a lightweight PVC material. The hood is equipped with a drawstring for added comfort.


The practical Viola raincoat will protect you from rainy weather while offering maximum comfort. Nepromokavý oblek Carina patří mezi nejprodávanější modely, ale svoji práci odvede i klasická pláštěnka nebo nepromokavý plášť. V nabídce Korus máme i nepromokavé pracovní bundy nebo pracovní holínky.


S Korusem budete prostě v suchu. Sbalitelná a ultralehká pončo pláštěnka určená jak na běžné nošení, tak na kolo. Pláštěnku lze sbalit do přední kapsy, ve které je uvnitř umístěná guma s přezkou, pláštěnka lze připnout na batoh, kolo či do pasu. Pro zajištění fungování webu a zobrazení vhodné nabídky na webu nebo v cílené reklamě využíváme soubory cookies Jejich nastavení můžete kdykoliv změnit ve vašem internetovém prohlížeči.


Jestli jste často v přírodě, ať už na túře, na rybách, v lese na houbách nebo jen tak na procházce, nesmí vám ve výbavě chybět pláštěnka Trimm ONES yellow. Má univerzální velikost a velmi praktický střih ponča včetně kapuce, který ochrání nejen vás, ale i velký batoh. Ať už si půjdete zaběhat nebo vyjedete na kole, ani nečekaná dešťová přeháňka Vás nezaskočí. Jestli se ti tohle video líbilo, koukej tam nasmažit odběr, like a napsat komentář o tom, jestli mám točit takováto videa dál. Pláštěnky a ponča vás udrží v suchu i za silného deště.


JUREK = výroba, prodej a servis kvalitního outdoor vybavení - stany, plachty, spacáky, karimatky, oblečení, ponča, pláštěnky na batohy, návleky, lodní vaky, funkční ručníky a ponožky pro pobyt v přírodě, treking, VHT aj. Cyklistické pláštěnky a ponča Větru a dešti neporučíte, ale i na cyklovýletě se na ně můžete připravit. Vyhovuje Vám spíše pončo, pod které schováte i batoh, nebo ultra lehká pláštěnka s kapucí?


Poradíme Vám jak vybírat pláštěnky a ponča. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dětská pláštěnka značky Viola ochrání Vaše ratolesti před nepříznivým deštivým počasím. Pláštěnka je v jednoduchém jednobarevném provedení doplněna praktickými kapsami.


Na lekci BOYS Strongest budeme cvičit s expandéry. Pro chlapy nebo silnější jedince je žlutý expandér. Stojí pár kaček a bude se vám opravdu hodit! Přidat na seznam přání. V nabídce jednorázové pláštěnky na kola, tak vícekrát použitelné cyklo pláštěnky, poncha.


FORCE PVC zapínání na suchý zip prodloužená záda, stojáček boční odvětrání baleno v sáčku-. FORCE - poncho nepromokavé, žluté L - XXL 1Kč 1Kč. Skladem Hradec Králové. V sortimentu stepperů níže naleznete produkt prodejce sportisimo.


Nabídka umožňuje výběr z mnoha kategorií, např. Značka se stala tvůrcem sportovního oblečení - oblečení, které udržuje tělo sportovců nepřehřáté a suché, a to ať už při tréninku, nebo při zápase. Zde můžete nakupovat sortiment cyklo oblečení od výrobců SILVINI,ETAPE,FORCE,PELLS,HAVEN. V jednotlivých kategoriích můžete vybírat dresy,kraťasy,čepice,bundy,větrovky,pláštěnky,cyklistické rukavice,návleky na nohy,ruce i na tretry a mnoho dalších kvalitních doplňků.


Sportisimo po celom, Slovensku. Tak máte 1 istotu, že darčeky na poslednú chvíľu budú tam, kde byť majú – pod vianočným stromčekom. Nakupujte se zárukou kvality přímo od výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения