čtvrtek 15. prosince 2016

Textil do sauny

Textil do sauny

Klobouk do sauny Klasik - originál z Finska. Je vyroben ze 1 ovčí vlny. Pocit tepla v sauně jde od hlavy, ta je také nejvíce zahřívanou - klobouk prodlužuje a zpříjemňuje pobyt v sauně, a díky tomu mohou citlivější osoby vydržet v sauně déle. Ak ide o nutné doplnky ako vedrá, naberačky a teplomery alebo darčekové doplnky ako odparovače esencií, či hodiny. Saunový textil , ktorý je vyrobený špeciálne pre pobyt v saune, vám zaručí požadovaný komfort, hygienu a intimitu pri saunovaní.


Textil do sauny

Saunové kilty, osušky a uteráky z ľanu alebo napríklad aj špeciálny klobúk do sauny by nemali chýbať medzi vašimi doplnkami. Nejenom, že si v textilu určeném do sauny užijete pohodlí a kvalitu srovnatelnou s tím nejlepším, co doma máte, ale zároveň se nemusíte bát dvou výše zmíněných bodů. Vše pro sauny a saunování na jednom místě! Saunové doplňky, sauny , infrasauny, saunové esence, textil do sauny za akční ceny na saunapoint. Uterák, župan, kilt, čiapka a plachta do sauny patria medzi veľmi obľúbený textil do sauny.


Luxusní extra savý kilt do sauny a wellness z prémiové kolekce Vosen Luxuria EVO. Vyrobeno z kvalitní evropské bavlny. Plachta do sauny HAMMAM sú ideálne pre obohatenie zážitkov v tureckých kúpeloch a umožnia umocniť saunové ceremónie. Ideálna alternatíva za plavky zamestnancov vo wellness priestoroch ako aj vhodný darček pre partnerov a zakazníkov.


Jak můžete vidět, textil do sauny má ve vašem šatníku své místo. Dokáže účinně čelit některým problémům, které před něj staví sauna. V tomto článku se budeme dále věnovat kiltům do sauny , oblíbenému kusu oblečení u mužů. Osušky a ručníky do sauny.


Jak vidíte, obyčejný textil se do sauny příliš nehodí. A u osušek a ručníků to platí dvojnásob. Správná osuška do sauny je jednak vyrobena z antibakteriálních vláken, dále pak při používání v sauně příjemně chladí. Ochraňuje vlasy před vysušením a spálením. Má univerzální velikost a je zdoben obrázkem v přírodních barvách.


Univerzálny kilt pre mužov aj ženy nielen do sauny , ale aj na bežné použitie namiesto uteráku. Zapínanie na gombík pre úpravu šírky- sťahovacia guma zaručuje dokonalú priľnavosť na telo, nikdy Vám nespadne. Doplnky a príslušenstvo do sauny. SK E-SHOP PRE DOPLNKY DO SAUNY A SAUNOVÉ DOPLNKY Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.


Saunové vône (vonné esencie do sauny ) vdýchnu Vašej saune naozaj neopakovateľnú atmosféru a urobia váš zážitok zo saunovania výnimočným. Vonná esencia do sauny Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Klobúk do sauny Kvietok - originál z Fínska. Pocit tepla v saune ide od hlavy, tá je tiež najviac zahrievanou - klobúk predlžuje a spríjemňuje pobyt v saune, a vďaka tomu môžu citlivejšie osoby vydržať v saune dlhšie.


Textil do sauny

Proč ne klasický textil ? Existují pro to dva dobré důvody. Klasické oblečení nemusí být dobře připraveno na pobyt v sauně. Teplo a vlhko není pro oblečení zrovna vhodné prostředí.


V saune budete vyzerať štýlovo a moderne. Prírodná látka má dobrú priedušnosť a dokonale absorbuje vlhkosť. Tento model váš stereotyp zruší. Drevené vedro do sauny s objemom litrov s transparentnou hygienickou úpravou o priemere cm.


Kilt má krásnu jasno modrú farbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения