neděle 18. prosince 2016

Jmenovky do kamionu

V našem eshopu naleznete rozsáhlý sortiment doplňků nejen pro kamiony. Nabízíme odkládací stolky, autopotahy do kamionu , koberečky klasické, elegantní kožené či praktické gumové, máme ale také spoustu jiných potřebných věci pro každého kamioňáka od rychlovarných konvic, polštáře a hrníčky s vlastním námětem potisku, měniče napětí až po poklice na kola. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dejte ostatním řidičům jasně najevo, s kým mají na silnici tu čest.


Za čelní sklo každého truckera neodmyslitelně patří originální SPZ truck cedulka.

Darujte originální jmenovku s vlastním návrhem a věnováním. Fantazii se meze nekladou. Jmenovky SPZ pro řidiče. Vyrobíme Vám jakoukoliv jmenovku do Vašeho kamionu či dodávky. Vyrábíme i Svatební SPZ!


Při vjezdu na Hamerskou ulici narazíte na značku omezující vjezd vozidel nad. Nyní ke každé objednávce nad 5Kč dostanete dárek.

Ten si sami vyberete přímo v košíku při objednávce zboží. Nechtějte po nás ani plechové či hliníkové cedule – v použžitých materiálech máme jasno. Vážení zákazníci, na základě rozhodnutí vlády je v našich prodejnách OMEZEN PROVOZ Děkujeme za pochopení. SPZ jmenovky přímo do Vašší ššoférské kabiny, nebo jako. Na Vaše přání Vám zhotovíme plechové SPZ se jménem.


Inzerát Prodám cedule se jmenem třeba do Kamionu v okrese Semily, cena 1Kč, od kattynkana Sbazar. Tímto je zajištěno rovnoměrné svícení LED diod jak pro 12V, tak pro 24V použití. Součástí sady jsou také 2ks silikonových přísavek k uchycení tabulky na čelní sklo kamionu.


Upozorňujeme naše zákazníky, že tabulky jsou vyrobeny u nás v ČR a součástky jsou osazeny na kvalitním plošném spoji SMD technologíí. Měl jsem to stejně jako truckera fungovalo to super. Ale než jsem na to přišel, tak jsem zdělal dvě mikrovlnky do kamionu na 24V. Jedna nešla vůbec, druhá vydržela dohromady 20min fungování. Co se jídla týká, tak jsem byl spokojenej s hotovky.


Záclonky do kamionu - bambulky, velká sada vhodná do každého kamionu. Háčky na záclonky Scania S Kč.

Specializovaný e-shop se širokým sortimentem náhradních dílů a autodoplňků pro nákladní vozy všech zahraničních i tuzemských značek. Přejezd po Hamerské ulici Vážení zákazníci. Blogy Vážení zákazníci. Stránky v katalógu, ktoré odpovedajú štítku: svetelne jmenovky do kamionu.


Doplňky pro kamiony a osobní automobily. Velký výběr vysílaček CB, antény, stolky. Imitace registrační značky (SPZ) s vlastním. Truck SHOP - vysílačky a doplňky pro kamiony kamionovy doplnky-jmenovka tirshop. Promin, ale ted jsem si predstavila hromotluka z tiráku, jak se pod stromkem rozplývá nad zaclonkami a plysovym medvidkem.


Sorry ale manzel by pry rad nejaky zaclonky do kamionu , protoze tam ma hnusnou hnedou clonu…A po synovi chtel taky nejaky plysaky, aby na nas myslel, a byl tak nejak s nama. Osobní jmenovky jsou vyrobeny z eloxovaného hliníku, stříbrného plastu a nebo čirého transparentního plastu. Do jmenovek se jednoduše vkládá papírový výtisk s aktuálními informacemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения