středa 21. prosince 2016

Kovový regál

Kovový regál

Mazimize your eCPMs with high value ad formats that fit your app. How to monetize your apps with ads. Publishers reveal their strategies. Insights to grow your business.


Kovový regál

Learn about in-app ad monetization. An SDK for mobile app monetization. Androi iOS and Unity. Custom ad formats that blend in. Ads will fit the look of your app.


Dodáváme kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Přídavná police Helios - nosnost 1kg. Kovové regály unesou všechno! Ať už hledáte bytelný kovový regál do skladu nebo třeba kovové police na květiny, na FAVI.


Kovový regál

Regály do domácnosti, dílny i garáže za skvělé ceny. Veľký výber kovových regálov. Naše kovové regály majú veľkú nosnosť a sú kvalitné. Velký výběr kovových regálů.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. KOVONA, Fieldmann, N5K Group s. S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Kovový regál

Regal: Personalisiere und konfiguriere dein individuelles Design! Raumteiler Regal oder Standregal. In Europa produziert und von dir gestaltet.


Ich obvyklé využitie je v skladoch, archívoch alebo menších dielňach. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pokiaľ si objednáte kovový nábytok za viac ako 2€ bez DPH (3€ vrátane DPH), tovar vám dopravíme zadarmo (platí sa len vyžiadaná manipulácia podľa náročnosti). Výjimku tvorí iba veľmi ťažký tovar, ako je napríklad betónový mestský mobiliár. Pokud si objednáte kovový nábytek za více než 1. Kč bez DPH (Kč včetně DPH), zboží vám doručíme zdarma (platí se pouze vyžádaná manipulace podle obtížnosti).


Výjimku tvoří jen velmi těžké zboží, jako je například betonový městský mobiliář. Jejich obvyklé využití je ve skladech, archívech nebo menších dílnách. Tento praktický regál je velmi stabilní. Konstrukce je vyrobena z pozinkovaného plechu a police z HDF materiálu, které mají snadnou údržbu a velkou odolnost.


Police kovového regálu je vhodné k přímému použití, ale i k. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Vážení zákazníci, přes nepříznivou situací způsobenou onemocněním COVID-1 náš e-shop průběžně vyřizuje a expeduje všechny Vaše objednávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения