úterý 13. prosince 2016

Lisovací kleště na dutinky

Vestavěné ráčny s mechanismem uvolnění zajišťují optimální lisování. Recenze na kleště lisovací. MC či MC konektory Western najdete v našem shopu s ručním nářadím. Lisovací kleště - krimpovací.


Sortiment kleští na lisování kabelových koncovek jako jsou dutinky , očka a konektory.

Provoz internetového obchodu je i nadále bez omezení. Zalisuje to jen půlku dutinky. Maximální provozní teplota 1°C. Doporučujeme využít lisovací kleště , které naleznete ZDE.


Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Kabelové oko 5mm izolované vodič. Pokud zrealizujete objednávku během dopoledne a my budeme disponovat potřebnou zásobou, zboží obdržíte zpravidla již následující den (aktuální dostupnosti naleznete u každé varianty produktu), hnědé plotovky Vám za minimální náklady na přepravné dodáme až na dílnu.


Dotykové obrazovky HMI a textové panely.

U dopravců DP PPL a na odběrných místech je možné platit pouze bezhotovostně! Vysokým tlakem nalisuje kabelové oko přímo na kabel a tím vznikne velmi pevné i dobře vodivé spojení. Krimpovací kleště na lisování dutinek pro ukončování lankových kabelů. Nejlepší cena na trhu, top kvalita! Boční zavádění kabelových koncovek do nástroje a vysoký komfort obsluhy.


Kvalitní lisovací kleště na dutinky. Pro neletované elektrické spoje k čtyřhrannému zalisování koncových dutinek. Vhodné pro velikosti dutinek od - mm 2. Obrázek zobrazuje daný výrobek, dutinky a kabely jsou jen ilustrační.


Zkoušečky napětí a testery. Kleště na stříhání kabelů a vodičů. Izolované šroubováky pro elektrotechniku. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. Speciální elektrikářské kleště pro zamačkávání dutinek na konce kabelů. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

GPH LDF 5-kleště lisovací na dutinky 5-4mm. PRODEJ BRUSIVA A NÁŘAD. Dutinky jsou vyrobeny z galvanicky pocínované mědi a polypropylenové nebo polyamidové izolace. V nabídce naleznete dutinky bez izolace, dutinky s izolací a také dutinky pro dva vodiče.


Praktické lisovací kleště na dutinky čtyřhranné, dlouhé 175mm. Upozornění vzhledem k situaci ohledně koronovairu COVID-19: Při převzetí balíku na dobírku, lze platit pouze platební kartou u přepravce. Zboží v rámci partnerského prodeje je dopravováno přímo ze skladů partnera jeho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения