pátek 9. prosince 2016

Štípací sekera husqvarna s2800

Hlava sekery je opatřena specielní nepřilnavou vrstvou pro snížení tření a snadné proniknutí do dřeva. Tvar hlavy je přizpůsoben k použití při štípání velkých špalků. Topůrko je vyztužené polyamidovými vlákny, které zvyšují jeho. Robustní štípací sekera určená pro štípání větších polen.


Ochrana topůrka z nerezové oceli.

Prvotřídní služby a doprava ZDARMA! Nakupte sekery, sapiny, lopatky, lesnická pásma, klíny i barvy pohodlně na jednom místě. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Way more information than you ever wanted on how to fell a tree! Hmotnost sekery je kg. Videa, návody, diskuse.


Těžiště v blízkosti hlavy sekery zaručuje vynikající rovnováhu a rozložení hmotnosti.

V naší specializované prodejně nabízíme rozsáhlý sortiment strojů pro práci v lesích, parcích a zahradách, včetně příslušenství a náhradních dílů. Kalač HUSQVARNA je nejmohutnější a nejtěžší sekera na štípání velkých polen a kulatiny. Má zakalenou zadní plochu, a proto může být používána jako palice nebo společně se štípacími klíny. Velká štípací sekera se středně ostrým zaobleným ostřím, která poskytuje potřebnou hmotnost a sílu k rozdělení větších kusů dřeva bez uvíznutí.


Skvělá pro štípání tvrdého. Husqvarna Štípací sekera 82cm. Tato těžší štípací sekera je ideální pro štípání větších polen a palivového dříví. Nabízí automowery, traktory, sekačky, křovinořezy, vyžínače, pily a. Sklolaminátová násada tlumí vibrace při sekání. Kč – 2Kč v obchodech Por.


Aktuální cena sekery HUSQVARNA naleznete zde. Těžší štípací sekery mají i kg a více a také topůrko je delší. Free Shipping Available. Dlouhá přetlačná lopatka. Tesařská sekera husqvarna.


Kempingová sekera husqvarna.

Univerzální lesnická sekera husqv. Sekery a nářadí pro práci v lese, LEZA. Výborný nástroj pro profesionály a domácí kutily pro pevné sevření pily při broušení řetězu, kterou lze zarazit do dřeva (pařezu). Kde koupit kvalitní sekery? Sekera Fiskars Vám dokonale naštípe dříví!


Je však nutné vědět, jaká polena zeťák bude převážně štípat, podle toho se volí sekera , resp. Je rychlejší jak klasické štípačky na dřevo. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. K tomu má speciálně tvarovanou hlavu s příčnou hranou, která za minimálního tření proniká do dřeva a trhá špalek na kusy.


Tato malá štípací sekera je určena pro štípání slabších polen na palivové dříví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения