pátek 30. prosince 2016

Udírna elektrická

Ovládání udírny pomocí chytrých telefonů ! Po letech vývoje a testování stávajících udíren v. Udit lze i na roštech, kterých se vejde až nad sebou. Neobávejte se složitého nastavování - digitální ovládací jednotky na obou typech udíren nastavíte během minuty, jednoduše a naprosto intuitivně. Technologie spalování a aroma z kouře pečlivě vybraných dřev použitých pro uzení dávají ty nejlepší výsledky co do kvality a chuti připravovaných potravin.


Izolovaná udírna ELEKTRICKÁ STOPĚTADVACÍTKA - udírna vyrobená v Česku.

Vychází z naší Osmdesátky, ale pojme až dvojnásobné množství masa nebo ryb. Pokud slavíte ve větším. Přenosná elektrická PADESÁTKA je nejoblíbenější udírna v naší nabídce a výborně se hodí domácí uzení od jara do podzimu. Vejde se do ní například středních pstruhů, cca klobás a nebo třeba 10kg krkovičky. KAISER elektrická udírna STOPĚTADVACÍTKA nerez s izolací IZOLOVANÁ ELEKTRICKÁ 1vychází z mojí a pojme až dvojnásobné množství masa nebo ryb.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. TEPRO, Borniak, Bradley Smoker a dalších. Elektrické udírny skladem.

DIGITÁLNÍ ELEKTRICKÁ UDÍRNA PIT BOSS SERIE Tato udírna má velké přední okno, které eliminuje potřebu peek-a-boo uzení, čtverečních metrů porcelánových roštů, uzamykatelná kolečka, snadno čitelný digitální ovladač, sondu na maso a ohromující stříbrný design. Přidat do seznamu přání. Digitální elektrická udírna MASTERBUILT MES 140B. Klarstein Feuertaufe, BBQ gril, udírna , konvekční gril, SS 2ušlechtilá ocel. Uzení je velice snadné a rychlé a tak l. Milujeme uzení a uzený taky pochopitelně.


A tyhle fortelný mašiny tady u nás v Křižanově vyrábíme. Není to žádnej aušus, ale poctivá ruční práce. Dřevěná udírna -včetně topeniště-Dvoupatrová 1cm.


Kompletní novou udírnu Inzerát byl odebran z oblíbených. Udírna Inzerát byl odebran z ob. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kouřem provoněné pokrmy jsou během hodiny připravené k jídlu.


Nejsou určeny k dlouhodobějšímu skladování. V udírně ANUKA si však můžete rychle připravit vždy čerstvé uzené. Toto je samozřejmě zásadní předmět celého procesu výroby šunky. Bez udírny by samozřejmě nebyla šunka šunkou a uzené uzeným , jak ho znáte.


Ale nikdy to nebude ono a určitě s takovou šunkou.

Mimo masa se běžně udí například sýry , ale i pivo , whisky , zelenina , houby nebo i vejce. Jednou z nich je velmi snadná instalace. V naší udírně připravíte skvělé pochoutky z různých druhů mas, ryb, klobás, slaniny, sýrů, tofu a dalších potravin.


Priestor so zásuvkami pre rošty na údenie na zavesenie alebo položenie. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения