čtvrtek 1. prosince 2016

Ložní povlečení z mikroflanelu

Ložní povlečení má výbornou termoregulační schopnost. Překvapí vás vlemi pohodlnou údržbou. Rychloschnoucí materiál.


Mikroflanelové ložní povlečení je vhodné pro zimní období. Komfortní povlečení z mikroflanelu je vyrobeno ze 1polyesteru. Výrobci povlečení se rozhodně nevyhýbají novým inovativním nápadům a moderním materiálům.


Stále více popularity si například získává povlečení vyrobené z mikroplyše či mikroflanelu. Oba materiály dobře izolují teplo, ale jsou zároveň prodyšné. Jedná se o ideální typy povlečení pro všechny, kteří si. Mikroplyšové povlečení se stává čím dál více oblíbené. Materiál je velice hebký a jemný.


Je odolný vůči bakteriím a roztočům, takže vhodná alternativa pro alergiky. Pokud může být něco ještě jemnější a příjemnější na dotek než mikrovlákno, pak je to ložní povlečení z mikroflanelu. Podívejte se na detaily. Dopřejte si hřejivou hebkost mikroflanelu a budete spát jako na obláčku. Na výběr máte z barevných vzorů.


V balení dostanete 1× povlečení na polštář a 1× na pokrývku. Také nepouští vlákna a ocení ho i alergici. Oboustranné povlečení z mikroflanelu s potiskem trojlístků, berušek a proužků je naprosto ideální pro chladnější období i zimní měsíce. Povlečení z mikroflanelu - ELIZA x 9 1x 200. Zahřeje každého zmrzlíka.


Elegantní kombinace geometrických tvarú v černo, červeno-modrém tónu. Hledáte luxusní nebo naopak levné ložní povlečení ? U nás najdete velký výběr, všechny materiály od mikroplyše, bavlnu, krep, damašek až po saténové. Vybírejte také povlečení podle barvy - jednobarevné (bílé, černé, fialové, šedé) i vzorované. Krásně hřeje a na dotek je velmi jemné a hebké. Praní doporučujeme na 40°C.


Výroba těchto lůžkovin je na zakázku. Z důvodu složitější výroby počítejte s dostupností 5-10dnů. Jeho údržba je navíc opravdu jednoduchá - velmi rychle schne a minimálně se mačká. Je vhodné pro alergiky, astmatiky a dlouhodobě ležící pacienty.


Ložní povlečení z mikroflanelu

Skladem Krásné a příjemné povlečení s 3D potiskem z mikrovlákna. Proč koupit povlečení z mikrovlákna? Je odolné, příjemně chladí i hřeje, rychle schne a nemusí se žehlit.


Díky tomu, že je vyrobené ze 1 polyesteru, ho lidé kupují také pro alergiky. Pořiďte si kvalitní povlečení z mikrovlákna na FAVI. Chtěli by jste spát jako v pohádce?


Vyzkoušejte ložní polvlečení z moderního materiálu mikroplyš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения