čtvrtek 29. prosince 2016

Obersalzberg orlí hnízdo

Obersalzberg , který zničil většinu objektu a vil v této oblasti. To vše nabízí oblast Berchtesgaden, která představuje v Alpách malý unikát. Německu, ba dokonce možná v celé Evropě. Mnichova a kilometrů jižně od rakousk.


Přečtených: 1x: Knihotéce: 3x: zav.

Míst, odkud se můžete na svět podívat orlíma očima, moc není. A právě proto stojí Berchtesgaden za návštěvu! Navštívíte i solné doly, kde se převlečeni do overalů vydáte na exkurzi s plavbou po podzemním jezeře, odvážnější vyzkouší i. Je dobré vyrazit hodně brzo ráno.


Lístky se prodávají na konkrétní čas odjezdu! Pro mě je to jedno z nejkrásnějších míst na zemi. Moc rád sem pravidelně jezdím.

Návštěva tohoto místa je úžasná a zanechá ve vás silný zážitek. Orlí Hnízdo , Berchtesgaden. Hierfür stehen in erster Linie das Kehlsteinhaus mit Kehlsteinstraße sowie das Luxus Sterne Superior Kempinski Hotel. Přes dva NP Berchtesgaden a Vysoké Taury do Salcburku.


Poznejme to nejkrásnější, čím se oba národní parky pyšní. Z vrcholu hory Kehlstein je jeden z nejkrásnějších a nejlepších výhledů do širého okolí. Nevšední poznávací zájezd s průvodcem za krásami v oblasti rakousko-německých hranic. Projdete se historickým centrem Salzburgu a zhlédnete Mozartův rodný dům. Dvě překrásná místa s nádhernou vyhlídkou jsou oblíbeným místem pro odpočinek i aktivní dovolenou.


Za zmínku určitě stojí procházka nad budovu, po hřebenu k velkému kříži. Turističtí nadšenci mohou jít i dále, cesta je pak strmější a náročnější každým krokem. ORLÍ HNÍZDO a Berchtesgaden - program výletu: Odjezd v 0:hodin z ulice Na Florenci, cestou zdravotní zastávky. Odpočiňte si od spěchu všedních dní a pojeďte s námi na výlet, kde spojíte poznávání s romantickými procházkami po Salzburgu a malebném městečku Hallstatt. Průvodce, který se o nás staral a řidiči autobusu byli velmi příjemní a díky nim jsme si zájezd ještě více užili.


Cesta autobusem na horu Kehlstein odhalí skvělé vyhlídky do okolí.

Unikátní silnicí Kehlsteinstraße se dostanete k čajovně Kehlsteinhaus ve výšce 1. Zvláště oblíbené jsou zde vycházky do údolí a za bylinkami. Po válce celou oblast využívala americká armáda jako rekreační centrum. Odtud vyjedeme místními autobusy (ostatní nemají povolení) po úzké silnici pod horu Kehlstein s překrásnými výhledy na Berchtesgadenské Alpy.


Víkendová výprava za zážitky z rakousko-německého pohraničí. Hitler, Borman a Göring. Königssee nebo projížďka vláčkem do hlubin země.


V oficiálních materiálech toto místo hledejte spíše pod názvem Kehlsteinhaus. Přestup na EKO-BUS a přesun na horu Kehlstein.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения