čtvrtek 29. prosince 2016

Barmanský kurz plzeň

Dovolte nám představit zcela nový projekt pod názvem Barmanský minikurz. Hotelnictví se zúčastnili týdenního Barmanského kurzu, který je akreditován a certifikován Českou Barmanskou Asociací (CBA). Jedná se o jednodenní barmanský kurz , který je určený především pro laickou veřejnost.


A pokud máte z kurzu strach, tak nemusíte. Naučíme Vás připravovat ty nejznámější cocktaily, které jsou nyní populární, a ty, které si budete po absolvování barmanského kurzu sami připravovat doma. Gepostet von David Ozzy Kos am Dienstag, 30.


Každý, kdo se pohybuje v oboru by měl absolvovat pro rozšíření znalostí. Barmanské kurzy vedou profesionální barmani. Velmi milý přístup i krásné prostředí.


Vítaní sú aj začiatočníci, ktorí sa ešte s prácou barmana nestretli, no chceli by rozšíriť svoje obzory a zručnosti za barovým pultom. Každý absolvent obdrží certifikát BARTENDER 1. Kč Cena je jednotná pro všechny zájemce a zahrnuje studijní materiály, provozní režii, spotřebu surovin, certificate 1. Eurowex, Plzeň Kurzy platné pro den 15. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma barmanský kurz. Základní barmanský kurz cena kurzu 5. Stačí, když nám napíšete na e-mail: kurzysiti.


Nabízíme vám možnost nechat si vytvořit poukaz na libovolný kurz v libovolném termínu a obdarovat tak své blízké. Směna valut ve městě Plzeň ve směnárnách Kurzy směnáren ve městě Plzeň , kurzovní lístky pro vybrané měny. Platnost poukazu je měsíců a obdarovaný si vybírá z vypsaných termínů, kdy zážitek absolvuje.


Během kurzu se nadšenec seznámí s barmanským vybavením, naučí se základy zbožíznalství, procvičí si základní postupy pro přípravu koktejlů a také nakoukne do oblasti mixologie. Nemine ho ani zdobení koktejlů. V případě jakýchkoliv dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat.


Jednodenní barmanský kurz trvá zhruba – hodin a je doslova nabitý informacemi. A degustace samozřejmě nemůže chybět! Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Provozovatel webu, společnost Brofi s. Barmanský kurz od serveru Slevomat - výběr těch nejvýhodnějších nabídek na Skrz. Darujte mu barmanský kurz , kurz úpravy fotografií nebo třeba snowboardingový kurz. Ušetříte tak čas i peníze. Dvoudenní kurz ve dnech 21. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Spojením několika škol reflexní terapie( české, čínské a ajurvédské), vznikla originální metoda, kterou lze jednoduchým způsobem přes chodidlo nohy ovlivnit a zharmonizovat celý organismus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения