úterý 7. června 2016

Kempingová sekera husqvarna

Menšia sekera vhodná pre použitie v lese alebo rôzne práce v prírode, napríklad pre štiepanie dreva na táborák. Porisko je v hlave fixované pomocou klinov (dreveného a kovového) pre bezpečnejšie upevnenie. Sekerku vďaka jej veľkosti ľahko uložíte do batohu, alebo si ju môžete pripevniť na opasok pomocou krytu ostria, ktorý je súčasťou dodávky. Menší sekera vhodná pro použití v lese nebo různé práce v přírodě, například pro štípání dříví na táborák. Topůrko je v hlavě fixováno pomocí klínků (dřevěného a kovového) pro bezpečnější upevnění.


Sekyrku díky její velikosti snadno uložíte do batohu nebo si ji můžete připevnit na opasek pomocí krytu ostří, který je součástí dodávky. This video is unavailable. Kálacia sekera Husqvarna. Ochsenkopf Rotband-Plus - kg.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Od výroby zbraní, díky nimž získala své slavné logo, přes šicí a psací stroje, motocykly, až po robotické sekačky a bateriové řetězové pily se společnost Husqvarna Group stala největším světovým výrobcem lesní a zahradní techniky na světě. Menší sekera Husqvarna vhodná pro použití v lese nebo různé práce v přírodě, například pro štípání dřeva na táborák.


Hmotnost kg, délka 3cm. Prohlédnout nabídku kempingových seker 3. Porisko z bieleho orecha je v hlave fixované pomocou klinov (dreveného a kovového) pre bezpečnejšie upevnenie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Lesnické a dřevorubecké potřeby Husqvarna , Fiskars, Oregon. Nakupte sekery, sapiny, lopatky, lesnická pásma, klíny i barvy pohodlně na jednom místě. Univerzální kempingová sekera Erba s plastovým topůrkem s váhou 6g.


Od výroby zbraní, vďaka ktorým získala svoje slávne logo, cez šijacie a písacie stroje, motocykle, až po robotické kosačky a akumulátorové reťazové píly, sa spoločnosť Husqvarna Group stala najväčším svetovým výrobcom lesnej a záhradnej techniky na svete. Je vhodná pro lehčí práce. Sekery Husqvarna se od odstatních značek liší především materiálem na topůrko. To už není z ořechu, jasanu nebo buku, ale je vyztužené polyamidovými vlákny.


Má tak větší pevnost i pružnost. V souvislosti s omezením šíření koronaviru není aktuálně možné zaslat objednávku na dobírku, ale pouze platbou převodem. Sekery Fiskars jsou mezi kutily i profesionály životním pojmem až let záruka.


CM - predaj, servis, požičovňa, oprava, náhradné diely,. V dnešní době už firma Husqvarna nevlastní jen svou vlastní značku, v rámci Husqvarna Group do světa vypouští také stroje značek McCulloch, Jonsered nebo Gardena. Pretláčacia lopatka Husqvarna s obracačom. Mačetová sekera Husqvarna. Tesárska sekera Husqvarna.


Takzvaný kalač je velká a těžká sekera na štípání špalků, má mohutnou hlavu (několik kg) a snese i to, když do ní bušíte kladivem, pokud se špalek nedá rozštípnout. Aktuální cenu sekery Kalač XTline 4kg naleznete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения