pondělí 20. června 2016

Fasádní desky cena

Fasádní desky cena

Snoubí v sobě přirozenou krásu dřeva s trvanlivostí vláknocementu. Cembrit Plank jsou bezúdržbové vláknocemntové desky vhodné pro použití na obklady, podhledy, ostění, nadpraží, podbití střech a další nepřeberné. Chytré fasády jsou často známé i jako předsazené fasády,provětrávané fasády, odvětrávané fasády nebo zavěšené fasády. Ty vynikají špičkovými technickými vlastnostmi a nádherným elegantním vzhledem.


Poskytujeme výrazné SLEVY, u nás desky nakoupíte levněji. Zajistíme také jejich formátování. Novinkou v sortimentu fasádních polystyrenů jsou fasádní desky z polystyrenu s příměsí grafitu. Tyto fasádní polystyreny mají vynikající tepelný odpor, kdy se dosáhne při použití menší tloušťky fasádního izolantu stejného tepelného odpporu jako při použití bílého pěnového polystyrenu.


Výhodou fasádního polystyrenu je nízká hmotnost, dobrá opracovatelnost, velmi nízká nasákavost a nízká cena. Nevýhodou je nižší pohltivost zvuku a hlavně malá odolnost proti požáru. Tepelným odporem, difusním odporem (schopností dýchat) a životností se fasádní polystyren vyrovná deskám z minerální vaty.


Fasádní desky cena

Upřesnit parametry Oblast použití. Isover FASSIL (9) Isover NF 3(18) Isover TF PROFI. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Univerzální kamenná izolace v deskách Isover UNI je určena pro zateplení šikmých střech, větraných fasá dřevostaveb, stropů či podhledů. Baumit fasádní desky Resolution (dříve XS 022) jsou fasádní tepelně izolační desky z tuhé fenolické pěny oboustranně kašírované šedým polystyrenem s výjimečnými tepelně izolačními vlastnostmi oproti běžným deskám z fasádního polystyrenu nebo minerální vlny. Fasádní vata Kontaktní fasády Provětrávané fasády.


Fasádní desky cena

Izolační desky GreyWall jsou nejnovějším typem EPS desek využívající nanotechnologie pro profesionální zateplení. This feature is not available right now. Please try again later. HPL desky z vysokotlakého laminátu.


HPL (vysokotlaký laminát) je plochá deska vyrobena z vrstev na bázi dřeva impregnovaných pryskyřicí. Jsou spojovány za tepla a pod vysokým tlakem. K dispozici je široká škála barev, povrchových úprav a vzorů. Desky lze řezat tak, aby vyhovovaly konkrétním estetickým požadavkům. Kvalita provedení fasády a její jednotlivé vrstvy zásadně ovlivňují účinnost zateplení, tepelnou pohodu uvnitř budovy a výsledný vzhled stavby.


Fasádní desky cena

Při výběru vhodného materiálu vám může pomoci ucelený stavební systém EXTHERM fasády, který zahrnuje veškerý potřebný materiál pro zateplení ETICS a splňuje nejpřísnější evropské normy. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ. Druhy omítek rozdělujeme podle účelu použití a složení na fasádní , vnitřní, akrylátové, silikonové, silikátové a dekorativní (marmolit). Pro sanaci vlhkých ploch se.


Polymerací styrenu vzniká polystyren, hojně využívaný jako cenově dostupná a účinná tepelná izolace pro zateplení domů, fasá do podlahy, soklu, nebo nad střešní krokve. Tyto desky z pěnového polystyrenu se vyznačují nízkou hmotností, minimální nasákavostí, odolností v tlaku, snadnou opracovatelností a vysokou účinností izolace. Polystyrenové desky EPS 1F si oblíbili zejména zákazníci, kterým záleží na maximálních úsporách za vytápění. Jsou vysoce odolný vůči vlhkosti, nepříznivým klimatickým vlivům a také proti mechanickému poškození.


Ačkoliv palubky a Osb desky jsou stěžejní částí našeho sortimentu, a jsme je navíc schopni dodat velmi levně, nabízíme i celou řadu dalšího sortimentu, a to v podobě různých dřevěných lišt, osb desek, terasových prken, kvh hranolů, ale také výběr ze stavebního a tesařského řeziva. Naše levné OSB desky si můžete vyzvednout buď osobně na pobočkách v Brně, Ostravě, Liberci, Praze a dalších pobočkách, nebo si je nechte přivézt až k vám. Hliníkové a PVC profily, soklové a APU lišty.


Lišty, profily a rohy můžete zakoupit s tkaninou pro lepší upevnění, v případě potřeby i bez tkaniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения