pondělí 13. června 2016

Činkový set bazar

Balení obsahuje dvakrát kotouče ve třech různých hmotnostech, jednu hřídel a bezpečnostní objímky. Kotouče jsou vyrobeny z kvalitního a odolného plastového materiálu vyplněný cementovou náplní. Popis: Popis viz foto Kotouče : 4x - 5kg 6x - 2. NAKLADACÍ ČINKOVÝ set TREX 2X10KG Sada obsahuje kotúčov, vďaka čomu máte možnosť ľubovoľne konfigurovať závažia činky a prispôsobiť hmotnosť podľa Vašich potrieb a schopností.


Podmínkou úspěchu ve cvičení se závažím je postupné zvyšování hmotnosti závaží. Pro tento účel je nejlepší si pořídit sadu závaží, která Vám umožní nastavení libovolné intenzity tréninku. Nakládací činkový set 2xkg PRO s rukavicemi je nástrojem, které se bude hodit do každé posilovny. Nabízená sestava se skládá ze dvou chromovaných tyčí (hřídelí) s drážkami a kvalitních kotoučů s celkovou hm.


Dále k sadě prodávám nenastavitelnou lavici. Vhodný doplněk k posilovací lavici. Součástí tohoto setu je velká obouruční hřídel na činku, dvě jednoruční hřídele a sada litinových kotoučů, vše s průměru mm.


Uvedená váha setu je včetně osy. Odporucam pre vsetkych ktory chcu cvicit. Zde naleznete inzeráty s tématikou Činky.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Činky, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky Činky na Vámi zvolené téma inzerce. Podmienkou úspechu v cvičení so závažím je postupné zvyšovanie hmotnosti závažia. Na tento účel je najlepšie si zaobstarať sadu závaží, ktorá Vám umožní nastavenie ľubovoľnej intenzity tréningu. V Hegen ponúkame sady závaží vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, spolu nbsp;s posilňovacou lavicou alebo aj s dodatočnou. Vyberajte z rôznych typov setov a hmotností.


Rukoväte pre pohodlné cvičenie aj s protišmykovou úpravou. Osa je opatřena dvěma pružinovými rychlouzávěry. Prodám nakládací činkový set 1kg s cementovou náplní. Predam činkový set s lavičkou značky Hegen, ešte nerozbaleny v hodnote 2eur. Predám ho za 150eur,pri serioznom a rychlom jednani je mozna aj zlava.


Aktuální inzeráty bazaru duspove všech kategoriích. Chcete prodat nepoužívané zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.


HMS činkový set v kufru SKC2 x kg, barevný it HMS SKCje sada nakladacích, jednorucných ciniek, ktoré sú nepostrádatelnou klasikou každej domácej posilnovne. Obouruční olympíjská činka o celkové hmotnosti 2kg. Osa Profi s ložisky 2cm.


Průměr úchopu mm nosnost osy 7kg, průměr otočných nakládacích dříků mm. Projděte si inzeráty nakladaci cinkovy set na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vám zabezpečia veľkú rozmanitosť pre cvičenie s rôznymi váhami. Ponúkame široký výber kvalitných liatinových a cementových činiek.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения