čtvrtek 23. června 2016

Kavárna tyršovy sady pardubice

Galerie Café Park Restaurant je další z unikátních konceptů firmy Holflor. Staví na bázi světových parkových restaurací podobného typu. Po opravené třídě Míru se teď dočkaly i nového zrekonstruovaného parku v centru města. Tyršovy sady jsou hotové, zatím bez kavárny a cyklistů.


Městu totiž selhal první plán na pronájem a otevření kavárny u Sukovy třídy. Nyní radní doufají, že vše klapne napodruhé. O Galerii Café se má starat firma Holflor, která za to ročně zaplatí 8tisíc. Pro Pardubice je to skvělá zpráva.


Dvě nejvyšší ocenění od odborníků v této zemi. Gratuluji tvůrcům,“ řekla při vyhlašování výsledků náměstkyně primátora Helena Dvořáčková. Nová drenáž nestíhala Ostuda, nebo přednost? Sbírejte body na naší bonusové kartě a nakupujte výhodněji.


Velmi dobrá kavárna v centru Pardubic. Samotná kavárna působí velmi upraveně, interiér vkusný, jídlo i nápoje velmi dobré. Plusem příjemná obsluha, navštívili jsme dopoledne, kdy byla kavárna poměrně obsazená, přesto se na objednávku nečekalo. Pardubice si mohou na svém černém seznamu odškrtnout další položku.


Promenáda je ze západu obklopena relaxační zónou pro všechny věkové kategorie. Tato kavárna spojená s parkem a její život považujeme za přirozenou součást parku - doplňuje klid a bezpečné útočiště od hluku centra města. Rekonstrukce za více než sto milionů korun však stále není kompletní. K finálnímu uzavření náročného projektu zbývá otevřít kavárnu u schodů ze Sukovy třídy. O zákazníky by přitom minimálně v sezoně neměla mít nouzi.


Poslední listopadový den se rozzáří Pernštýnské náměstí a Pardubice po roce znovu navážou na tradici oblíbených vánočních trhů. Nádherná atmosféra na starobylém náměstí bude mít i tento rok svou dominantu v podobě svátečně nazdobeného vánočního stromu, který bude rozsvícen o „železné neděli”, tedy 1. Jan Linhart za sdružení Patrioti PardubicVážený pane inženýre, milý Honzo! Za dobu posledních tří let, kdy se náš spolek potkával v rámci ekologických aktivit s Tebou a sdružením Zelená pro Pardubicko, jsme poznali, že jsi člověk, který dokáže věnovat téměř veškerý svůj volný čas a většinu své. Orientují pohledy lidí k zámku.


Promenádu, v jejích „zádech“ doprovází aktivní relaxační zóna pro děti i dospělé. V kontaktu promenády s městským centrem, je vložena nová dvoupodlažní parková kavárna , která jako logické zázemí parku (občerstvení a hygiena) přináší novou městskou kvalitu. Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče. Starosta Jaroslav Menšík také nemá radost z toho, jak se stromům daří. Podle něj je však přímá souvislost s rekonstrukcí diskutabilní.


Bohužel v posledních pěti letech zasáhlo celý region sucho. Stromy nám schnou v celém městě, nejen v. Toho roku Pardubice přestaly být sídlem kraje, takový přepych jim již nepovolen. Tyršových sadech dětský koutek s houpačkami, dětským motorovým vláčkem a zookoutkem.


Zahájení pod názvem „Radostně na prázdniny“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения