středa 22. června 2016

Řezačka na látku

Řezačka na látku

Mají dlouhou ergonomickou rukojeť pro větší pohodlí a lepší manipulaci při řezání. Používejte pouze s podložkami pro řezací kolečka! U některých modelů může být ostří na.


Řezačka na látku

Kombinovaná rotační řezačka na látku a pravítko 2vFiskars snadno a rychle měří a řeže najednou. Během laserového zpracování nedochází mezi látkou a nástrojem k žádnému kontaktu. Kromě toho není třeba látku pro laserové řezání upínat v přístroji. Nedochází tak k zatěžování ani deformování textilií. Nevzniká ani opotřebení samotného laseru a jsou zaručeny trvalé přesné řezné hrany.


Ruční kotoučová řezačka YJ-Basic na textílie a podobné materiály (základní provedení) Trvale nejprodávanější typ ruční kotoučové řezačky vhodné pro řezání textilních a podobných materiálů. Rukojeť řezačky je otočná, což zajišťuje snadný řez bez namáhání zápěstí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Řezačka na látku

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Kotoučová řezačka na textil KURIS Novita Standard. Nově přehlednější a rychlejší.


Své místo pomocníka také ale může najít ve vaší domácnosti! Můžete s ní řezat různé druhy tiskovin. V naší nabídce naleznete celou řadu klasických, ale i luxusních řezaček. Buďte praktičtí a zjednodušte si svoje běžné aktivity v. Co znamenají šipky na střihu?


Jaké jsou zvláštnosti a atypičkosti polohování? Texi Zorro 1nemá převodové ústrají a má minimální odběr elektřiny. Jak stříhat šikmý proužek? Má pohodlné a snadné uchopení rukojeti.


Ostrá ocelová čepel má průměr cm. Odolný materiál má dlouhou životnost. Práce s řezacím kolečkem je bezpečná.


Spony na látku : Model 16 rozpětí mModel 16 rozpětí mModel 16 rozpětí mModel 1L, rozpětí 2mModel 1S, rozpětí 1mModel 16 rozpětí 2mm Pokládací technika: Pionier Shuttle II Stange: Pracovní ší. Tato řezačka díky baterii umožňuje volný p. Kruhový řezák, řezačka na textil 28mm. Kč Dostupnost: Na skladě Lepící páska akryl m. Mohou ho používat leváci i praváci. Vysouvací čepel zajistí bezpečné uložení.


Nedojde tak k poranění ani poškození. Pro delší životnost je vhodné použít. Velmi oblíbené nůžky, resp.


Řezačka na látku

Bohatá výbava (náhradní nůž, uhlíky, spojka, brousek, olejnička, šnekové kolo, klíč na nůž, štěteček). Elektrický motor je chlazen ventilátorem. Používáme soubory cookie, abychom mohli naše webové stránky lépe přizpůsobit Vašim potřebám. V této sekci nabízíme pracovní stoly, stříharenské stoly, pokládací stoly, dokončovací stoly a další stoly vyráběné na zakázku, dle přání zákazníka, zejména pro optimalizaci práce s textilními a podobnými materiály v jedné či více vrstvách.


Vaše budoucí pracoviště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения