pátek 24. června 2016

Krabice kartonové

Krabice kartonové

Nabízíme poštovní, zásilkové, stěhovací a úložné krabice různých rozměrů, od malých krabiček až po přepravní EURO boxy. Fólie (bublinkové, stretch) Zobrazit nabídku. PŘÍJEM OBJEDNÁVEK JE V ESHOPU DOČASNĚ POZASTAVEN.


Krabice kartonové

Bublinková fólie 25cm x 100m. Jaký kartonový obal vybrat? Nejprodávanější jsou lepenkové krabice z 3vrstvé a pevnější 5vrstvé vlnité lepenky. Drobné zboží se všal lépe balí do plochých poštovních krabic nebo jiných našich obalů, zejména obálek.


Vítejte na stránkách společnosti Krabice ,s. Jsme menší kartonážní společnost s mnohaletou zkušeností v oboru, zabývající se zakázkovou výrobou krabic a obalů dle požadavků zákazníků. Nabízíme všechny velikosti krabic, přepravní paletové boxy, obaly a krabičky. Zakázková výroba krabic.


Jsme spolehlivá firma, která se specializuje především na kartonové obaly a papírové krabice. Kartony jsou vyrobeny z kvalitní a pevné vlnité lepenky tak, aby byla zaručena nejvyšší ochrana obalu a tím pádem také obsahu. Mezi hlavní produkty kartonáže patří krabice a obaly z vlnitých a hladkých lepenek, které jsou nejrozšířenějšími obaly na bázi papíru.


Využití kartonových obalů je velice široké. Krabice dodáváme v rozloženém stavu, čímž šetříme Vaše skladovací prostory. Skládání těchto krabic je snadný a zabere vám minimum času.


Dále nabízíme také lepicí pásky, fólie nebo transportní průhledné obálky. Vše na jednom místě za skvělé ceny. Nakupujte s námi výhodně kartonové krabice na Paketo. Jak zvolit vhodnou dopravu? Volba dopravy:Zboží je z pravidla odesláno Vámi… Čtěte více.


Přeprava dřevěných a plastových palet. V sortimentu našeho eshopu najdete kartonové krabice nejrůznějších rozměrů, které jsou určené pro všechny běžné i speciální účely. Kromě kartonových krabic si u nás můžete online zakoupit další obalové materiály. Papierové krabice a boxy sú špeciálne vyrobené pre rôzne účely použitia a typy výrobkov ako sú normované kartóny v exaktných formátoch (A A A5), poštové obaly či dlhé, ploché, výškovo nastaviteľné, paletovatelné krabice a iné.


V naší nabídce jsou jednak klasické třívrstvé kartonové krabice včetně výsekových krabic, ale také pevné a odolné krabice pětivrstvé. Při hledání specifických rozměrů prosím použijte filtr pro podrobné vyhledávání krabic dle rozměrů níže, kde můžete zvolit rozsah délky, šířky, výšku, počet vrstev kartonu a také barvu. Vyroceproduktivní výroba. Kartonové obaly, kartonové krabice , výroba a prodej. Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení?


Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu. Počet vrstev lepenky pak ovlivňuje pevnost a kvalitu kartonových krabic, nejčastěji se používá třívrstvá, pětivrstvá a sedmivrstvá vlnitá lepenka. Snadno se skládají a především poskytnou dokonalou ochranu před mechanickým poškozením.


Krabice kartonové

Předměty tak odolají vlhkosti nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения