pátek 3. června 2016

Slic3r návod

The source for this manual is available in a GitHub repository. Help us to improve or translate it in your language. Soubory jednoduše popisují povrchovou geometrii 3D objektu, bez jakýchkoliv dalších informací o modelu (jako například barvy nebo druhu materiálu). Sometimes it is nice to have a helping hand when starting out with new software. Pro tento návod používáme právě verzi pro Windows.


Příspěvek od RoliD čtv 11. Ale s rostoucím počtem perimeters se případné chyby a přesnosti mohou hromadit. Každý program na přípravu souborů.


Nastavení programu Repetier Host pro 3D tiskárny Lukáš Kořínek. Unsubscribe from Lukáš Kořínek? Prusa3D by Josef Prusa 3D Printers.


Guides how to build Original Prusa iRepRap 3D printers ;-) Author: Josef Prusa (and other contributors) Categories. The release candidate for Prusa Slicer is live. Download you copy right here and read all the release.


Má pravdu, nebo by to mělo fungovat? Díky za každou polopatistickou odpověď. Náš první box na tiskárnu se u uživatelů nesmírně osvědčil – zaznamenali jsme skoro 1tisíc stáhnutí tištěných součástek! Když jsme pak před časem vydali naše unikátní řešení pro vícemateriálový tisk, Multi Material Upgrade 2. RepRap je první projekt open-source 3D tiskárny.


Nyní je projekt v rukou komunity stovek vývojářů a desítek tisíc uživatelů. VŠE POTŘEBNÉ K TISKU NA ORIGINAL PRUSA TISKÁRNÁCH NA JEDNOM MÍSTĚ. Kromě velice přehledného uživatelského rozhraní nabízí rozdělení profilů na tři – pro různé tiskárny, pro různé materiály a pro různé účely. Nová verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení a oprav.


Kompletní seznam novinek najdete. Podle mě z toho vychází, že je nněkde nastaveno velké množství plastu při tisku. Takže zkuste zkontrolovat program ve kterém připravujete gcode pro tisk. Můžete tam nastavit šířku extruze která přímo ovlivní množství. Up to 4x faster slicing thanks to parallelization.


Slicování je jednoduchý proces, který zvládne i úplný začátečník. Dříve či později ale budete chtít používat pokročilejší metody. Návod na sestavení MK3S (zatím pouze v angličtině, česká verze je v přípravě) MK3S a MK2.


Slic3r je jinou aplikací pro slicování. Ahoj, náhodou jsem narazil na toto téma. Jak píše kolega výše, je to tak, že klasická myš je v pravé ruce a 3D mouse v levé.


Slouží k manipulaci s modelem, já mám verzi Space mouse pro, kde je ještě tlačítek. The windows version comes with a installer. After downloading run the installer and you are done.


The linux version comes as gzipped tar file. Move it to where you want your files. Při stringování dochází k tomu, že za sebou tryska nechává tenká vlákna plastu, což má za následek „chlupaté” výtisky. Ke stringování dochází nejčastěji při tisku složitějších objektů, nebo pokud.


Hlavní okno tohoto programu je velice jednoduché a vše je přehledně odzáložkováno. Po teoretickém úvodu nějaký praktický návod , jak na to. První z nich musí zamýšlený 3D model vrstvu po vrstvě přeložit do G-kódu, který mimo tiskárny pohání třeba i obráběcí a CNC stroje.


Print Run potom kód odešle přes sériové rozhraní tiskárně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения