čtvrtek 30. června 2016

Aeg myčka chyba 10

Myčka AEG hlásí chybu ikidouš , 24. Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: myčka aeg chyba i10. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.


Podobné fráze na Sleviste. Mycka nadobi aeg chyba 10. Nalezeno: 1produktů. AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.


Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být. Volně stojící myčka AEG obstála v dTestu.


Spotřebitelský magazín dTest uskutečnil velké testování myček nádobí. Zkoušeli jsme tedy vyčistit hadici ale nikde nebyla žádná nečistota a ikdyž jsme tam nalili cca 3-4litry vody a spustili program, myčka bez problémů vodu vyčerpá ale potom. Odšroubujte napouštěcí hadici z kohoutu a zkontrolujte, zda jím přitéká dostatek vody.


AEG mycka, po zapnutí tak minuty hučí, následně se rozpípá a ukazuje. Již jednou byla na opravě, bohužel po dvou měsících se to opakuje, potřebuji opravu doma a vyzkoušení zda myčka funguje. Interiér vyspělé myčky AEG lze přizpůsobit vašim potřebám.


Díky jedinečným skládacím policím a výškově nastavitelnému koši můžete ukládat nádobí. Koukněte do papírů nebo vyklikejte na PC servis na vaši značku myčky a zeptejte se tam Určitě ji máte v záruce, tak není třeba se bát. Možná, že bude stačit konzultace po telefonu. A nebo řádek po řádku prostudovat manuál. Máme myčku AEG Electrolux, a od včera nám hlási chybu - na displayi bliká: ,30.


Podľa návodu to znamená, že sa aktivovala ochrana proti vytečeniu vody a vraj máme zavolať niekoho zo servisu. Lenže podľa návodu by v takom prípade myčka zastala ešte pred vypúšťaním vody, čo u nás ale nebolo, myčka vodu vypustila tak ako. Ak ste sa už zaregistrovali v spoločnosti AEG alebo Zanussi, môžete tieto údaje použiť na prihlásenie sa aj tu. Pri registrácii nastala chyba Krstné meno Toto. V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko.


Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. Systém autodiagnostiky stroje informuje uživatele o výskytu poruchy. Po rozluštění kódu zjistíte, kde hledat příčinu poruchy.


Není-li porucha závažná, můžete to opravit sami nebo zavolat specialistovi. Na obrázku došlo k závadě na originální sponce hadice myčky a následné netěsnosti vodního systému myčky. V tomto případě došlo k tomu, že vyteklo mnoho vody na parketovou podlahu, která byla touto banální závadou myčky.


I když má myčka programů třeba dvacet, nejdůležitější jsou pro vás ty, které budete používat nejčastěji. Prozkoumejte, kolik vody a energie myčka spotřebuje při programech pro každodenní mytí, a také v úsporném režimu. Spotřeba vody se pohybuje nejčastěji od –litrů na jedno mytí. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Kupte si originální náhradní díly a příslušenství AEG pro vysavače, myčky, pračky a další spotřebiče. Odesíláme je přímo od AEG !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения