pondělí 6. června 2016

Restaurace mlýn velké bílovice

Je to nejstarší a jedna z nejznámějších vinařských obcí u nás. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Součástí ubytování je WiFi připojení k internetu ve všech prostorách. Můžete využít soukromé parkoviště ve dvoře, které je pro hosty restaurace a ubytované.


Díky stále živému folklóru mají Velké Bílovice své kouzlo, které k této oblasti neodmyslitelně patří. Mohou se zde ubytovat jednotlivci, páry, rodiny s dětmi, milovníci cykloturistiky, ale i osoby na služební cestě.

Restaurace v Velkých Bílovicích se těší na vaši návštěvu. Z důvodu výpadku elektřiny bude restaurace v pondělí 7. Ano, takhle jednoduché to je! Děkujeme za pochopení a budeme se na Vás těšit. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali. Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří.


Ubytování v obci Velké Bílovice. Srdečně Vás vítáme v našem Penzionu Mlýn , který se nachází ve městě Velké Bílovice , vedle největší vinařské oblasti v Česku.

Městečko je známé výrobou vína díky sluncem zalitým rinicím, rozprostírajících se na více než 8hektarech půdy. K příjemné procházce a ochutnávce dobrého moravského vína můžete navštívit jeden z mnoha vinných sklípků, ve kterém vás domácí vinař vždy rád uvítá. Své kouzlo mají Velké Bílovice i díky stále. Velké Bílovice jsou největší vinařskou obcí v České republice a viniční svahy ji obklopují ze všech stran. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.


Rodinné vinařství Skoupil se nachází ve Velkých Bílovicích, v části sklepů zvaných Belegrady. Od ubytování je pár minut od náměstí, autobusového nádraží a obchodů které jsou soustředěny v centru. Velke Bilovice is a famous Moravian village in a wine region where you can stop on the way from Prague to Vienna. Everywhere around the village there are pensions and family-run wine cellars where you can get refreshments and taste local wine.


Příjemná restaurace se nachází v přízemí penzionu. Pro naše hosty připravujeme i snídaně, které jsou podávané od 7:00. Každý den si můžete pochutnat na menu hotových jídel. Během celého roku připravujeme tématické pokrmy podle aktuální sezónnosti.


Nabízíme široký výběr jídel české a mezinárodní kuchyně, skvělých moravských vín, nevtíravou hudbu a příjemný servis. Kromě vína a folklóru si tady užijete třeba výlety do nedalekého Lednicko-valtického areálu. Jsme první penzion od západu, kde začíná vyhlášená sklepní oblast Půrynky.


Tato jedinečná poloha Vám zajišťuje ničím nerušený romantický.

The property has a wine cellar 1. Villa PuPa podkrovní apartmán. Jižní Morava, Velké Bílovice. Podkrovní apartmán je zařízen v čistém, jednoduchém a přitom velmi příjemném stylu.


Apartmán je vhodný pro maximálně osob. Celková jeho obytná plocha je asi 1m2. Potřebujete si odpočinout a zažít něco nového? Vyberte si novou nemovitost na sreality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения