pátek 24. června 2016

Gel do mravenčí farmy

Gel pro akvárium lze zakoupit v obchodě v Prazeale je zajímavější udělat to sami. Měli byste vědět, že taková výplň pro mraveniště není jen stanoviště, ale i jídlo. Jakmile vytvoříte malou díru v gelu a vložte do něj mravence, okamžitě začnou jíst své pohyby a budovat tunely.


Mravenci můžete sledovat přes průhledný gel a kochat se nádhernými vybudovanými chodbami. Do nádoby nedávejte žádný jiný hmyz, jednou měsíčně ji otevřete kvůli provzdušnění.

Balíček obsahuje kromě nádoby a lupy i pomůcku na chytání mravenců a paličku, kterou na začátku 2-3x píchnete do gelu - postavíte tím. BG tekutá nástraha proti mravencům- gel je přijímána mravenci jako potrava a je rovněž dělnicemi zanášena do hníz kde působí i na další členy kolonie (larvy a královny). První příznaky působení jsou viditelné již za několik dní, ale k úplné likvidaci kolonie dojde za 2-týdny v závislosti na velikosti populace.


Gel ve kterém budete mravence chovat vyvinula NASA při testování chování mravenců ve stavu bez tíže. Obsahuje důležité minerály, vitamíny a aminokyseliny pro spokojený život mravenců. Gel poskytuje mravencům domov i stravu, během svého 3–měsíčního života zkonzumují mravenci pouze přibližně gelu, takže pak můžete přidat na farmu další.


Mravence můžete sledovat přes průhledný gel a kochat se nádhernými vybudovanými chodbami.

Ve velké nádobě mravenčí farmy se nacházejí mravenci zároveň s rostlinami a společně vytvářejí vyvážený systém. Sledujte, jako rostlinám rostou kořeny a mravenci současně tunelují chodbičky. Protože gel obsahuje všechny životně důležité živiny, není zapotřebí téměř žádná údržba.


O životě mravenců bylo natočeno už několik stovek, možná i tisíců filmů, které byli opravdu zábavné a zároveň poučné! Pokud si to přejete, můžete do Mravenči farmy umístit jiné mravence, kteří budou pokračovat ve výkopech svých předešlých kolegů. Mravenčí farma: Akvárium, ve kterém místo rybiček žijí mravenci. Před tím, než do antquaria vložíte kolonii, musíte do gelu udělat malou dírku, klidně i víc.


Vytvoříte tak jakýsi základ pro fascinující chodby. Některé mravenčí farmy jsou předem naplněné gelem, v jiných si zase musíte gel podle přiloženého návodu a ingrediencí vyrobit sami. Mravenčí akvárium, náhradní gel (modrý) Originální náhradní gel (modrý) pro gelová akvária řady Antquarium, Forest Ant, Forest Ant Mini, Forest Ant LEDized a podobné, určené pro chov mravenců.


Chytněte si Ferdu mravence na louce a sledujte, jak úžasný život žije. Mravenčí akvárium náhradní gel (modrý) Originální náhradní gel (modrý) pro gelová akvária řady Antquarium, Forest Ant, Forest Ant Mini, Forest Ant LEDized a podobné, určené pro chov mravenců. Proto jsme přešli k platbám pouze bankovním převodem či platební kartou na e-shopu. Zároveň upozorňujeme, že Česká pošta balíky do ruky může nedoručit zásilku v případě personální nouze na uvedenou adresu, ale nechá uloženo na poště k vyzvednutí. Gel , ve kterém budete mravence chovat vyvinula NASA při testování chování mravenců ve stavu bez tíže.


Do akvária se doporučuje dát zhruba deset až patnáct mravenců.

Pro biotop u vás doma je nutno chytit cca mravenců, umístit je do antquaria a zakrýt je víkem. Během několika dní uvidíte překrásné vzory z tunelů, které vytvořili mravenci. Každý jednotlivý tunel je optimálně viditelný skrz stěny nádoby. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Sú to spoločenskí tvorovia a nemusíte byť vedec, aby Vás ich každodenný život zaujal. Gél v ktorom budete mravca chovať vyvinula NASA pri testovaní správania mravcov v stave bez tiaže. Obsahuje dôležité minerály, vitamíny a aminokyseliny pre spokojný život mravcov. Super prednosť tejto Mravčej farmy je, že sa nemusí. Vyberajte si Mravčie farmy podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения