čtvrtek 30. června 2016

Restaurace sloup

Ve svém blízkém okolí má všechny zpřístupněné jeskyně – Punkevní, Kateřinská, Výpustek a jeskyně Balcarka. Nabízíme ubytování, stravovací služby, restaurace , možnost využit vlastního parkoviště a dětského hřiště s trampolínou. Bezdrátové internetové připojení je dostupné v celém hotelu zdarma.


Sloup v Moravském Krasu 1Sloup. V naší „dřevěnici“, jak jí nazývají místní štamgasti je restaurace s místy, salonek se místy a také venkovní zahrádka se místy. Připravíme pro Vás netradiční gurmánský zážitek: slavnostní chody, teplé a studené rauty, rožnění selete, vegetariánské hody, menu sestavené na míru podle Vašich chutí.


Zveme vás do hotelu Stará škola ve Sloupu v Moravském krasu. Ubytování, restaurace , možnosti teambuildingu, seminářů, ale i bowling, pobyty s dětmi a klid pro seniory, toto vše nabízí náš hotel. Součástí penzionu je i stylová restaurace.


Restaurace sloup

Podrobnější informace o restauraci naleznete v sekci. Ano, takhle jednoduché to je! Restaurace v Sloupu v Čechách se těší na vaši návštěvu. Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče. Oficiální stránky Městyse Sloup.


Penzion leží v Zákupské pahorkatině cca 300m nad mořem. V okolí je nádherná příroda s koupalištěm, které plně uspokojí milovníky koupání i dalších druhů vodních sportů. Přímo naproti penzionu stojí skalní hrad vybudovaný počátkem 14. Náplň práce - příprava stravy, dovoz a výdej v mateřské škole.


Restaurace sloup

Za příznivého počasí je pro naše hosty k dispozici příjemné venkovní posezení. Nástup možný ihne úvazek -. Je proto otázka, zda tuto památku označovat za hradní objekt. Pojem „SKALNÍ HRAD SLOUP “ odpovídá skutečnosti jen částečně a je dnes označením spíše turistickým, nebo pracovním. Je však především označením dlouhodobě zažitým.


Bude dobré jej zachovat pro orientaci v tiskovinách, na internetu, nebo na směrovkách. Ať nepřijdete o tuhle tu lákavou nabídku nemovitostí. Vyhledejte zajímavou nabídku nemovitostí z zcela jistě desítky často hledaných inzerátů restaurací Sloup.


Nabízíme příjemné ubytování ve tří a čtyřlůžkových pokojích v celkově kapacitě míst. Všechny pokoje mají vlastní sprchu a WC. Stylově zařízená restaurace s domácí kuchyní, příjemné prostředí, možnost konání rodinných oslav.


Maximální počet míst. Wi-Fi připojení k internetu ZDARMA! K uspořádání rodinných oslav a svateb, firemních školení a setkání slouží samostatný salónek propojený s letní terasou s možností grilování a rožnění. Naše restaurace a penzion se nachází ve velmi vyhledávané turistické oblasti na pokraji Lužických hor.


Restaurace sloup

V přízemí penzionu je restaurace , nekuřácký salonek, venkovní terasa. V patře pak horní terasa zejména pro ubytované. Venku za dvoře je dětský koutek (houpačka, trampolína, pískoviště, odrážedla)a od letošního roku máme i mini ZOO.


Vítáme Vás na webu, který nabízí všem zákazníkům restauračních zařízení možnost ohodnotit kvalitou restaurací, hotelů, klubů a hospůdek v okrese Blansko a tak se podělit s ostatními potenciálními zákazníky o své zkušenosti. VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH OBCE SLOUP V ČECHÁCH. Získá si vás svým okolím, především jedinečnými skalními útvary a rozsáhlými lesy. Naše obec je vyhledávaným turistickým cílem a poskytuje mnoho možností pro aktivní odpočinek a zábavu.


Samozřejmostí jsou denní a víkendové nabídky poledního menu. Kromě nabídky z našeho jídelního lístku rádi připravíme menu dle Vašeho přání. V letních měsících je pro naše. Vážení hosté, vítejte v naší restauraci, která je postavena na základech domácí kuchyně připravované z kvalitních regionálních surovin.


K nevšednímu zážitku přispěje originálně vybavený interiér restaurace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения