středa 15. června 2016

Plastové sudy s plovoucím víkem

NEREZ sud na víno 1L s plovoucím víkem na parafínový olej, průměr 48cm, výška. V nabídce jsou zahrnuty plastové sudy se šroubovacím víkem pro nebezpečné tuhé látky nebo sudy pro potraviny. Nabídka byla rozšířena o plastové konve a plastové. Nabízím plastové sudy o objemu 120L. Po umytí vhodné na cokoli, uskladnění krmiva, na kvas, na vodu, obilí.


Zobrazit více Zobrazit mén ě. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). Válcové nádrže s plovoucím víkem jsou vhodné zejména pro skladování materiálů, které by mohly znehodnotit např. V závislosti na výšce hladiny umístíme do nádrže víko a tlak vzduchu v duši z PVC, která je těsněním mezi víkem a stěnou nádrže, upravíme na požadovanou hodnotu. Nádrže s plovoucím víkem , kádě. Možné kombinace s víkem nebo bez víka.


Plastové potravinářské sudy. Víko se nasazuje tlakem ruky, zpevněné okraje pro delší životnost, zesílené dno pro vyšší pevnost a stabilitu. Materiál, ze kterého jsou sudy na užitkovou vodu vyrobeny, dlouhodobě odolává venkovním vlivům a je tím pádem přirozené umístění v exteriérech. Některé typy sudů splňují požadavky na přepravu nebezpečných látek a jsou tedy certifikované pro přepravu dle předpisů RI ADR, IATA či IMDG.


Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem! Zdeněk Mikuš - Výroba plastových bazénů, jímek a nádrží. Nerezové nádoby s plovoucím víkem Vinařské potřeby Nerezové nádoby s plovoucím víkem Nerezová nádoba opatřená víkem s nafukovací duší určená pro opakovaný odběr tekutin např.


Fóra › Vinařská sekce › plastové nádoby s plovoucím víkem Zvolené téma obsahuje celkem odpovědi. Do diskuze (diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Brumovice a poslední změna proběhla 15. Prohlížíte příspěvky - ze (celkem z 3) Autor Příspěvky 14.


Na přání zákazníka nádrže osazujeme čistícími ventily, nalévacími hrdly, stavoznaky, nerezovými koštováky, nerezovými průlezy a dalšími doplňky. V cene horné veko s tesnením, ventil. Vhodný na víno a iné nápoje.


PLAST sud na víno 30L parafín, průměr 320x440mm. Text inzerátu Prodám nepoužité plastové sudy , k potravinářským účelům. V posledním období začali vinaři ve zvýšeném měřítku používat nádrže s plovoucím víkem. Tyto si brzy získaly velkou oblibu a dnes jsou naším nejžádanějším výrobkem.


V nádobě s plovoucím víkem můžete dlouhodobě uskladnit víno, bez rizika oxidace. Sudy je možné prodat zvlášť. Stačí mail nebo sms,zavolám zpět. Nerezové nádrže s plávajúcim vekom a rovným dnom Konštrukcia umožňuje zakaždým prispôsobenie ku skladovanému množstvo vína.


Kužeľový tvar plávajúceho veka nám zabezpečuje, že sa pod ním nenachádza vzduch, ktorý znehodnocuje víno. Odolné (kyseliny,louhy - použití nutno konzultovat s dodavatelem). Vozík na sudy typ FKH z oceli, celopryžová kola, pro 200l a 220l sudy , elektricky vodivý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения