středa 8. června 2016

Deník malého poseroutky 2 herci

Jsou rádi, že už nejsou bažanti a že se zbaví kanadských žertíků starších. Film pro děcka základní školou povinné, pro ostatní jenom nudná a rádoby vtipná slátanina. Greg Heffley, kluk, který proslavil „ poseroutky “, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů!


Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills. Deník malého poseroutky - Rodrick je king Druhý díl Deníku malého poseroutky.

A ani se ho neptejte, co dělal o prázdninách, protože o tom fakt netouží mluvit. Filmové recenze, novinky v kinech, české filmy. Tyhle filmy máme s CZ dabingem. Režisér David Bowers si je zřejmě vědom slabých stránek, které scénář měl a tak se je pokusil zaplácat různými dějově nesouvisejícími gagy, které někdy fungují, jindy jsou naopak přítěží. Nalezené tagy: Upíří Deníky Deníky Upiri Deniky Upíří Deníky Serie Upíří Deníky Série Upiri Deniky Cz Deník Malého Poseroutky Deniky denik - maleho - poseroutky - 2. Pro relaxaci je to film.


Titulky ke stažení na Titulky. Léto skončilo a Greg je vlastně docela rád.

Greg po prázdninách nastupuje do vyšší třídy a těší se, že už nebude mezi nejmladšími otloukánky. Ovšem když ho začne utlačovat jeho starší bratr, brzo zjistí, že rodina. Stručné shrnutí zápletky si můžete přečíst tady. Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, nařáží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně.


Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá… Skladem. V snímke Denník malého poseroutky : Výlet za všetky.


Zachary Gordon filmy ČSFD. Jak by přece dobrá kniha mohla mít takový název? Po nějaké době o Denících (už bylo více dílů) začala vyprávět moje sestra. Tehdy chodila do druhé-třetí třídy a podobně jako její spolužáky ji Deníky.


Sbalte si kufry a užijte si ještě více legrace, více smíchu a více poseroutkovských rošťáren! Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.


Přinášíme ti nejlepší tipy na filmy on-line.

Zobrazit další film Zobrazit všechny filmy. A nikdo to neví líp nežGreg Heffley, protože se najednou ocitl na víceletém gymplu, kde malíposeroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteříjsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně. Začněte využívat služeb Hellspy.


Ostatní uživatelé vám pak mohou něco doporučit. Podívejte se na seznam filmů, ve kterých hraje Peyton List. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Máme tady relativně nový fenomén,mluvící knihu,čtení knih herci.


Chce to zkusit a budete mít o emotivní zážitky víc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения