středa 8. června 2016

Přístrojové krabičky

Přístrojové , krabicky. Původ je pozůstatkem z jedné obchodní firmy, která uvažovala o zavedení tohoto sortimentu, nakonec k tomu nedošlo a krabičky skončily u nás. I když jejich cena není úplně nízká, jedná se o velmi kvalitní přístrojové krabičky pro profesionální použití.


Krabičky a konstrukční díly. Konstrukční krabičky , Boxy. Vyberete si zde různé krabičky a přístrojové skříňky. Můžete si vybírat z elektroinstalačních krabic IP5 krabičky řad KP a KM, pouzdra a kryty, plastové krabičky a další krabičky.


Nabízíme široký sortiment Al přístrojových krabiček. Hliníkové přístrojové krabičky jsou dodávány jako stavebnice. Pro Vaše konstrukce nabízíme široký sortiment krabiček. Včetně speciálních krabiček pro zdroje, pulty, dálkové ovladače nebo krabičky určené k montáži na DIN lištu.


Plastové přístrojové krabičky. Kovové krabičky jsou vyrobené z ocelového plechu tl. Na víku, zadním panelu a dnu mohou být umístěny větrací otvory (označeno V, Z, D - např.


2V jsou dvě řady otvorů na víku). SOS electronic je autorizovaný distributor TEKO, KRADEX, NEW AGE ENCLOSURES, HAMMOND. Kdo ten tester ještě nemá? Prohlédněte si naši nabídku. KRABIČKY - DIN LIŠTA mm.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Alu-Topline je pultové pouzdro, které díky svému dělenému profilu garantuje lepší a snadnější montáž elektroniky a jiných komponent. SARS-CoV-2: Pozastavujeme dopravu na odběrná místa. Doprava přímo na Vaši adresu je bez omezení. V kategorii Univerzální krabičky naleznete širokou nabídku výrobků a řešení.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Spojovací krabičky Paguro – Terminátor mezi spojovacími krabičkami, s vysokým stupněm ochrany. Naše spojovací krabičky Paguro nabízejí vodotěsné propojení kabelů končících v IPochranné skříňce. Odlehčení tahu v Paguru, taktéž chrání před mechanickými přetlaky. Maloobchodní a zásilkový prodej elektrosoučástek (elektronické výrobky Tesla) a bazar spotřebního zboží.


Tradiční bylinná medicína. INDIVIDUÁLNÍ VÝUKA u nás se mluví, mluví a mluví! Novinky v této kategorii. Spínací a měřící technika nabízíme sortiment pro spínání a měření elektrické energie a zařízení.


Spínací hodiny, počítadla provozních hodin, soumrakové spínače, schodišťové automaty, hladinové spínače, stmívače osvětlení, časová relé, elektroměry, pohybová čidla, bytové termostaty. Výrobní program naší firmy je zaměřen na zakázkové zpracování plechu. Pro výrobu využíváme moderní CNC technologii laserového řezání materiálu, děrování, ohýbání, sváření, dále pak nabízíme zámečnické práce, povrchové úpravy materiálu, balení a dopravu hotových výrobků. Současné krabice pod omítku i na povrch ale lze použít jako rozbočovací i přístrojové. Samolepící elastické pufry se vyrábějí z trvale elastického, otěruvzdorného polyuretanu bez změkčovadel.


DC-DC měniče, regulátory. Instalační krabice, které využijete při stavbách domů, administrativních budov, kanceláří apod. U dopravců DP PPL a na odběrných místech je možné platit pouze bezhotovostně!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения