pátek 24. června 2016

Gramofonové desky bazar brno

Gramofonové desky bazar brno

LP - GRAMOFONOVÉ DESKY - VINYLY. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Víceméně z pozůstalosti. Mí rodiče nasbírali zajímavou sbírku desek.


BLACK VINYL BAZAR Brno. Inzerát Gramofonové desky v okrese Brno -město, cena 200Kč, od Lksmarek na Sbazar. Inzerát gramofonové desky Moravanka 7ks v okrese Brno -město, cena 700Kč, od jura.


LP desky Inzerát byl odebran z oblíbených. FaceBook Twitter RSS Kanál Novinky galer. Dům a zahrada - Podhrabove desky bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Gramofonové desky bazar brno

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Hudba - Gramofonove desky bazar. Zdravím, chtěl bych nabídnout tyto gramofonové desky.


Většinou supraphon, 50. Jsou tam i kusy z gramofonového klubu - neprodejné prémie. Velikost desek je různá, jsou tam i ty hodně staré těžké desky o větší.


Gramofonové desky bazar brno

Je to nález na půdě není to top stav ,stav nedokážu určit poškrábáno neco bude, má to svůj věk a dlouho se to netočilo k tomu je ještě hromádka bez obalových zaprášených ? Všechny jsou v pěkném stavu , jen některé mají mírně odřené obaly. Prodám gramofonové lp desky. STEPPENWOLF - GOLD THEIR GREAT HITS - 3Kč CREAM - THE BEST OF CREAM 2lp - 4Kč STYX - KILROY WAS HERE - 3Kč SAGA - IMAGES AT TWILIGHT - 2Kč FOREIGNER - INSIDE INFORMATION - 3Kč FOREIG. Vyberte si v našem eshopu nebo přímo v prodejně - při nákupu zboží nad 2. Ostatní - Gramofonov desky bazar.


Při koupi více kusů sleva. OLYMPIC - LET IVO JAHELKA - Ať žije spravedlnost, Výpis z rejstříku lásek IVAN MLÁDEK - předposlední leč PRECEDENS - věž z písku PLAVCI NA POŘÍČÍ - z koncertu Buriana LADISL. Najdete u nás repasované gramofony, zesilovače, reproduktory a další. Opravujeme gramofony a jukeboxy. Nabízím různý stavební materiál z domu k demolici a následné demolice.


Největší desky 281x103cm, další menší, tak jak to bylo na zdi. Přes 5kusů velkých LP, opravdu jen pro někoho, kdo by z toho chtěl něco vyrábět a nebo si vyzdobit hospodu - klub, černýma vinylovýma deskama, jsou to samé blbosti, některé desky horší stav, některé dost zničené, hodně jich nemá původní obaly, takže proto cena necelé dvě kačky na kus. Antikvariát - gramofonové desky V našem antikvariátu ( bazar knih) si můžete vybrat ze stovek knih online a při návštěvě prodejny naleznete v sekci antikvariát tisíce knižních titulů. Dále nabízíme online několik set gramofonových desek různých hudebních žánrů od klasiky po moderní hudbu. Bazar gramofonový desek a DJ´s vinylů, Inzertní portál o všem co týka gramofonu a DJ´s.


Gramofonové desky , vinyly, gramofonové jehly, zesilovače, sluchátka, mix pulty a spousty dalších věcí pro dj a sběratele LP.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения