čtvrtek 16. června 2016

Plastové rohy na zeď

Plastové rohy na zeď

Plastové ochranné lišty na rohy zdí, výběr z několika odstínů. Kvalitní rohová lišta na zeď. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Ochranné rohy a rohové lišty na zeď do interiéru. Plastové , dřevěné i kovové ochranné lišty na rohy zdí, široký výběr odstínů.


Ochranny rohů stěn lze použít k ochraně rohů v budovách, a prostorách, kde. Nabízíme plastové rohové lišty vnitřní i vnější. Nerezové rohové lišty AISI 3- DIN 1. Vybrat si můžete ze barevných variant tak jak nálepku vidíte, nebo zrcadlově otočenou.


Samolepka je vyrobena ze speciální světlostálé matné fólie určené k lepení na zeď , a bude na. Pro přilepení těchto rohů na zeď doporučujeme podkla na který se bude pás lepit, napenetrovat aby byl nesavý. Pásy se lepí na čistý a suchý podklad. Lišty, profily a rohy můžete zakoupit s tkaninou pro lepší upevnění, v případě potřeby i bez tkaniny.


Využívají se k perfektnímu zateplení v oblasti oken a rohů. Jednoduše se napojí na armovací tkaninu. Sháníte profily nebo lišty? Poraďte se s odborníky!


Na plastové (a hliníkové) profily se specializujeme léta. Sortiment světových renomovaných výrobců je neustále pod našim dohledem a produkty s nejvyšší užitnou hodnotou zařazujeme do našeho sortimentu. Navíc umělohmotné desky za trvale nejnižší ceny.


Rohové lišty pro konečnou úpravu podlah, oken, schodů, vnějších rohů stěn. Na frekventovaném místě chráníme rohy stěn ochrannou lištou , která může být i dekorativní. Vybrat lze kovový, plastový, nebo dřevěný profil. Plastové rohy se vkládají pod vázací pásku, aby nedošlo k poškození vlivem ostrých hran nebo pnutí pásky.


Rohy s výstupky se dají snadno vmáčknout do kartonového obalu, takže drží na svém místě. Nakupujte plastové hrany, plastové rohy výhodně na internetu. Pohodový nákup i bez registrace. Papírové hrany se používají pro zpevnění balení na paletě a zamezení poškození balených produktů.


Plastové rohy na zeď

Ve Vašem prohlížeči není aktuálně povoleno spouštění Javascriptu. Dodávaná dĺžka je 75m. Vyhledávání výrazu: ochranné rohy na zeď kovové. Vitrína 2-dvéřová KINGA š. Materiál: dubové dřevo-masiv dýhované s výběrem barvy moření, dvoudvéřová, prosklená, v dolní části jedna zásuvka, kovové úchytky, vyrobena v. UNIPACK nabízí plastové rohy , plastové hrany, ochranné papírové hrany jsou vhodné proti poškození hran kartonu, obalu nebo produktu ocelovou a plastovou vázací páskou při dopravě nebo manipulaci. Výhodné ceny rohů, rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu.


Kovové schodové hrany doporučujeme použít spíše na ukončení podlahy např. Květináče na zeď , stěnu, stěny, nástěnné květináče, truhlíky, květináč na zeď , balkonový květináč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения