úterý 14. června 2016

Led jmenovky do kamionu

V našem eshopu naleznete rozsáhlý sortiment doplňků nejen pro kamiony. Nabízíme odkládací stolky, autopotahy do kamionu , koberečky klasické, elegantní kožené či praktické gumové, máme ale také spoustu jiných potřebných věci pro každého kamioňáka od rychlovarných konvic, polštáře a hrníčky s vlastním námětem potisku, měniče napětí až po poklice na kola. Světelné LED tabulky, jmenovky a pod.


Výroba, prodej a distribuce. Led jmenovky vnitřní U led jmenovek si můžete vybrat barvu led diod a navrhnout podklad.

Led loga rozdělujeme na logo standardní (kombinace LED červená, žlutá, zelená) a loga nadstandardní (kombinace LED červená, žlutá, zelená, bílá, modrá). Dejte ostatním řidičům jasně najevo, s kým mají na silnici tu čest. Za čelní sklo každého truckera neodmyslitelně patří originální SPZ truck cedulka. Darujte originální jmenovku s vlastním návrhem a věnováním.


Fantazii se meze nekladou. Rozměry: 500x500xmm (znak),500x100xmm (jmenovka). Je možno určit si barvu diod a velikost (standartní barvy - červená,zelená,žlutá a velikost 500x500x100mm ). LED Z KAMIONU Robert Tesařík.

Unsubscribe from Robert Tesařík? DRIVER FIDA Recommended for you. Tímto je zajištěno rovnoměrné svícení LED diod jak pro 12V, tak pro 24V použití. Součástí sady jsou také 2ks silikonových přísavek k uchycení tabulky na čelní sklo kamionu.


Upozorňujeme naše zákazníky, že tabulky jsou vyrobeny u nás v ČR a součástky jsou osazeny na kvalitním plošném spoji SMD technologíí. Jmenovky SPZ pro řidiče. Vyrobíme Vám jakoukoliv jmenovku do Vašeho kamionu či dodávky. Vyrábíme i Svatební SPZ!


Nabízíme Vám velký výběr amerických, plastových, plechových SPZ jmenovek a reklamních tabulí. V případě zájmu Vám zhotovíme SPZ jmenovky na míru, dle Vašeho přání. Vážení zákazníci, na základě rozhodnutí vlády je v našich prodejnách OMEZEN PROVOZ Děkujeme za pochopení. Specializovaný e-shop se širokým sortimentem náhradních dílů a autodoplňků pro nákladní vozy všech zahraničních i tuzemských značek.


Při vjezdu na Hamerskou ulici narazíte na značku omezující vjezd vozidel nad. Stránky v katalógu, ktoré odpovedajú štítku: svetelne jmenovky do kamionu. Doplňky pro kamiony a osobní automobily.


Velký výběr vysílaček CB, antény, stolky.

Hledáte pozičky pro osvětlení Vašeho tahače nebo návěsu? Máme široký sortiment LEDkových i žárovkových světel. V, můžete je tedy připojit jak na nákladní automobil, tak na káru či přívěs za osobním vozem. CLIP ART LED Kolíčky světel. Ať už to budou jmenovky na stole, přísady podávaných pokrmů nebo perfektní témata hovoru na příjemný společně strávený večer.


Truck Shop má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje doplňků pro kamiony, vysílaček, měničů a jiného vybavení - je tedy odborníkem v branži. Policie v Nové Pace na Jičínsku vyšetřuje nehodu, při které se zranil řidič osobního auta, když mu na přední sklo spadl kus ledu z kamionu. U jakékoliv led jmenovky si můžete vybrat barvu led diod ( LED červená, žlutá, zelená, bílá, modrá).


Na jmenovku vám zhotovíme vyřezávanou samolepku dle přání. Za jízdy mu autem prolétl kus ledu z protijedoucího nákladního auta. Bezpečná jízda je na prvním místě.


Led z kamionu proletěl osobním vozem PČR Řidič nesmí ř. Důležitý je dobrý výhled z vozu, čisté okno bez námrazy. Jistě oceníte přípravek, který bude sloužit jako tekuté stěrače i chránit karoserii před polétavou rzí a jejímu celkovému stárnutí. Osobní jmenovky jsou vyrobeny z eloxovaného hliníku, stříbrného plastu a nebo čirého transparentního plastu. Do jmenovek se jednoduše vkládá papírový výtisk s aktuálními informacemi. Set záclonek do kamionu , barva červená se žlutými provázky Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění.


Obrázky mají pouze informativní charakter. Tak jako já jezdím a ten kamion chci mít hezkej. Jako je to muj domov a chci to tam mít hezký a nehcici tam mít bordel atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения