čtvrtek 30. června 2016

Nissan leaf dojezd

Nissan leaf dojezd

The time taken for successive rapid charging c. Make the LEAF yours here. Na území Moravy, Slezska, Slovenska i Polska. Měl jsem na to celý týden, včetně velikonočních svátků.


Zatímco dosud Leaf ujel dle homologačního cyklu 1kilometrů, nová verze Leaf kWh toto číslo. With two batteries and advanced technologies, it gives you more range, more power and more choice than ever before. Nyní se dvěma bateriemi a nejnovější technologií máte k dispozici větší dojezd , vyšší výkon i více možností.


Because the name of the world’s best. Zajímalo mne kolik má elektromobil. Only expensive Teslas, the Renault Zoe and the BMW icould better it. Find out more about our innovative and environmentally friendly hatchback. Reálný dojezd dálniční se bude pohybovat kolem 2km, po městě a okreskách nový Leaf bez problémů zvládá 2km až 2km, když budete opatrnější.


Nissan leaf dojezd

Jediným problémem tak byl folklór parkování na místě vyhrazeném pro nabíjecí stanici, ale o tom v příštím díle. Dojede dále, jinak ale zůstává stejný jako dosud. Ta se jmenuje kWh a její nejdůležitější novinkou. Nissan Leaf : cena, dojezd , specifikace. Jde o jeden z prvních novodobých elektromobilů a zároveň ten nejprodávanější.


The measurements were made by using a OBDscanner with the Leaf Spy app. Pokud máte lehkou nohu a umíte rekuperovat, lze se dostat na velmi zajímavé hodnoty už teď. Pokud vám tedy pomůže terén… Třeba v rámci mojí. Leaf byl tedy podroben několika testům v různých dopravních podmínkách a situacích.


Už jste se o tom mohli trochu dočíst v reportáži z New Energies Rally Český Krumlov, kterou jsme právě tímto vozem absolvovali, ale s první reportáží jsme chtěli počkat, až budeme mít trochu více zkušeností. Nový Leaf se navíc už nechce vymykat. Jak se nám s ním jezdilo? Elektromobilita se totiž stane běžnou součástí většiny životů a je tedy na čase, aby vůz vypadal normálně.


Nabídne ale i delší dojezd a bude o mnoho praktičtější. Na základě našeho testu víme, že v reálu byl dojezd u nového auta kolem 1kilometrů. Začněte den s plně nabitou baterií, která vám poskytne dojezd 3km v městském provozu a bude vás to stát méně, než benzín nebo nafta u běžné dodávky.


Skutečný dojezd samozřejmě záleží na stylu jízdy i využívání komfortní výbavy vozu (topení, klimatizace,.). Over 0charging points are waiting for you around Europe. Check specs, prices, performance and compare with similar cars.


Podle EPA měření by elektromobil od Nissanu mohl dosáhnout spíše jen něco málo přes. Ano, obě varianty jsme si vzali, abychom je důkladně porovnali. Za tu dobu se z něj stal nejprodávanější elektromobil na světě a. This approach guides everything we do, including the customer experience. Which means we are your partner, for as long as you own your Nissan.


Terms and conditions apply.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения