pondělí 13. června 2016

Výkup porcelánu praha

Porcelánu máme hned několik druhů a to dekorační, užitkový, různých rozměrů a výrobků a různou technikou povrchové úpravy. Mezi nejznámější porcelán patří stará role, porcelán cibulák, růžový porcelán. Vyrobeno v různých českých městech třeba v Horním Slavkově, Dubí a ten.


Bazar nábytku, výkup a odvoz věcí nejen Praha Vykupujeme nábytek, porcelán, obrazy, knihy a knihovny, lp desky, cd a dvd. Většina lidi považuje svůj nábytek za ten nejlepší a nejdražší. Snažíme se Vám nabídnout vždy maximální cenu ve chvíli, kdy se rozhodnete o výkup.

Pokud máme zájem o Váš porcelán (sklo), sdělíme Vám naší cenovou. Antik Praha Nusle › Porcelán a keramika › Porcelán. Výkup 360° Gallery BLOG.


Souprava kávová Art deco – Vyprodáno. Kávová souprava Avionette z růžového porcelánu , Epiag, bez poškození. Na těchto stránkách můžete realizovat nákup, prodej i výkup starožitného porcelánu a dalších starožitností. Vetešnictví Praha O nás náš antikvariát bazar a vetešnictví Praha , jsme menší bazar a vetešnictví dohromady a máme dlouholetou tradici, výkup nabízíme bezezbytku.


Naše vetešnictví funguje pro výkup a prodej sklo, keramika, obrazů atd.

Starožitný porcelán Starožitný porcelán a keramika. Odkoupíme starožitný porcelán a keramiku. Prodej a výkup starožitností, mincí, bankovek a obrazů.


Praha a po celé ČR, přijedu a můžu zajistit odvoz. Ať už jste tedy z např. Art výkup CZ Praha , výkup obrazů a starožitností, sběratel.


Máte doma starší obrazy, porcelán či fotografie, které byste chtěli. Aug V posledně jmenovaném najdete nejenom jak název napovídá: sklo. Tvar Rokoko z Českého porcelánu a. Bytelný porcelán pro každodenní úžití. Na tento tvar se dekoruje originální cibulák z Dubí. Dekor slaměnka na tvaru Praha opět v nabídce.


Populární historický dekor slaměnka na tvaru Praha opět v nabídce. Pokud se potřebujete jen zbavit starého nábytku a jiného vybavení, tak nabízíme také službu vyklízecí práce a vyklízení vč. Prahy, můžeme přijet a zařídit odvoz. Kde a jak prodat obraz - volejte na tel. Veškeré zboží proplácíme hotově!


Chcete prodat své sbírky?

Knihy nemusí být specializované na konkrétní téma, výkup knihy všech žánrů a roku vydání. Ideálně knihy z pozůstalostí, sbírek atd. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Svůj starožitný nábytek, obrazy, sochy, zbraně, koberce, nádobí, lovecké trofeje, šperky, hodinky a další starožitnosti zde vystavují galerie, starožitnictví, aukční síně i soukromé osoby z celé České republiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения