pátek 29. července 2016

Obsluha v restauraci anglicky

Podívejte se na nejpoužívanější anglické fráze a slovíčka v restauraci ! Slovíčka a nejčastější anglické fráze, která využijete při návštěvě restaurace. These phrases will help you to make a reservation at a restaurant and order your meal. On arrival it is customary to wait to be seated.


On paying it is customary to leave a tip unless a service charge is included or the service has been poor. Anglické fráze – v restauraci. Pokud je člověk někde v cizině, často si rád zajde ochutnat místní jídla do restaurace. K tomu si zde uvedeme několik často používaných vět.


Please wait to be seated. Rezervé Reserved Přejete si? Jeden st ůl pro dva, prosím. A table for two, please. Do you have a reservation?


TIP: Máte-li v plánu jet do zahraničí a zajít si do nějaké restaurace, baru či kavárny, zkuste si rozhovor nacvičit nejprve doma nanečisto. Pomoci vám může kamará který je už v anglické konverzaci zběhlý, nebo třeba váš lektor angličtiny. Při simulaci rozhovoru v restauraci můžete použít i námi vybraných frází. Vás přijde číšník obsloužit. Preklad „ obsluha “ zo slovenčiny do angličtiny.


Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. English expressions used at a restaurant - Advance English lesson - Duration: 9:35. Třeba budete mít nějaké požadavky během jídla nebo budete muset řešit nějaké problémy.


V restauraci můžete ale i narazit na další situace. Aktuální informace: Prosím zasílejte pouze naléhavé dotazy. Nedávno jsme vydali článek, který se týkal chování lidí v restauraci. Projevili jste přání, abychom napsali článek o pravidlech a zásadách, kterými by se měla řídit obsluha restaurací, kaváren atd. Mám pro vás další video pro můj kanál o angličtině na cestách!


Video (anglická část) má jen cca. Pojďte si hrát a učit se anglicky. Pozorně poslouchejte zadání a pak vyberte jednu z nabízených možností. V tomto díle se objevil Herec Miroslav Sabadin, který exceluje například v seriálu Skvrna a rovněž je hvězdou Západočeského divadla v Chebu.


Dále zde dnes účinkovala herečka. Zásadní vliv na to, jak se v restauraci budete cítit, má právě personál. Pojďme si společně projít pravidla, kterými by se měl řídit každý číšník, nejen ten, jenž obsluhuje v lepším podniku.


Když já ta slovíčka i znám, já rozumím, když si něco čtu nebo když ostatní mluví, ale když mám promluvit, tak mně ty slova, věty prostě nejdou a nenapadnou hned nebo to ze mně leze jak z chlupatý deky. Takto velmi často začínají studenti, když se kě mě hlásí na individuální hodiny angličtiny. In the restaurant - v restauraci. Doplňte nejvhodnější slovíčka do textu z připravených nabídek. Slova musí sedět gramaticky i významově.


Mr Smith: Good afternoon, I have. Když cestujeme do cizí země, samozřejmě musíme uspokojit naši základní potřebu – najíst se. Abychom se nemuseli uspokojovat jen s nákupem v supermarketu a následným piknikem v parku (který má určitě zcela také své kouzlo), naučíme se dnes objednávat si anglicky v restauraci a rozumět číšníkovi. Obsluha v restauraci a bufetu a drobné pomocné práce na penzionu u Lipna. Slušné chování,spolehlivost , pracovitost.


Způsoby obsluhy v restauracích Jednoduchá obsluha a) základní forma jednoduché obsluhy – pokrmy včetně příloh přináší obsluhující přímo na talíři a zakládá před hosta na stůl b) vyšší forma jednoduché obsluhy – teplé přílohy se podávají zvlášť, pokrmy se mohou podávat na mísách, hosté si překládacím příborem překládajípokrmy na talíř sami. To je voda, která je zdarma. Ale snad to brzy bude jinak!


Obsluha v restauraci anglicky

Pracuje tam jeden číšník, který se jmenuje Kuba. V přesně podnicích jsem pracovala jako obsluha a servírovala jsem všechno od friťákem pětkrát prohnanejch hranolí přes superarchívní mastňáckou grappu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения