středa 13. července 2016

Kalač husqvarna

Sekera kalač je nejmohutnější a nejtěžší sekera na štípání velkých polen a kulatiny. Má zakalenou zadní plochu, a proto může být používána jako palice nebo společně se štípacími klíny. Topůrko je v hlavě fixováno pomocí klínků (dřevěného a kovového) pro bezpečnější upevnění.


Dodávána s koženým krytem ostří. Kalač je nejmohutnější a nejtěžší sekera na štípání velkých polen a kulatiny. Pouze kalač vydrží stejnou zátěž jako palice.


V naší specializované prodejně nabízíme rozsáhlý sortiment strojů pro práci v lesích, parcích a zahradách, včetně příslušenství a náhradních dílů. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod. Husqvarna , Sekacky-pily. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství.


Na hodně sukovaté špalky však musím použít kalač a palici. S klíny pracovat neumím. Mám starý kalač , který bohužel praskl, ne násada, ale přímo kovový kalač , tak si chci koupit nový.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Neváhejte se na nás obrátit na uvedených kontaktech - tel. Přidat do seznamu přání. Kalač HUSQVARNA je nejmohutnější a nejtěžší sekera na štípání velkých polen a kulatiny.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Moderní design a dobrá ergonomie při štípání. Naleznete zde i klasické kované sekery s topůrkem HICTORY.


Nejsme pouze obyčejný internetový obchod. Máme kamenné prodejny se servisním zázemím, kde najdete největší výběr lesní a zahradní techniky v Libereckém kraji. Takzvaný kalač je velká a těžká sekera na štípání špalků, má mohutnou hlavu (několik kg) a snese i to, když do ní bušíte kladivem, pokud se špalek nedá rozštípnout.


Aktuální cenu sekery Kalač XTline 4kg naleznete zde. Malá štípací sekera HUSQVARNA. Ostřič nožů a seker Xsharp FISKARS VÝPRO. Sekery Fiskars jsou mezi kutily i profesionály životním pojmem až let záruka.


Pokud vám schází nějaká součást, je skoro jisté, že ji najdete u nás. Patříme mezi přední dovozce a distributory náhradních dílů pro zahradní i lesní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kupite rabljene Cjepač drva na traktorpool. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения