pátek 29. července 2016

Tašky na víno s potiskem

Využijte výhodných cen našeho e-shopu a vybavte se praktickými papírovými taškami na víno s atraktivním designem, jmenovkami i pevným úchytem! Papírové tašky pojmou láhev vína. Přepravní kartonové krabice nebo dárkové papírové tašky na víno s potiskem dobře poslouží k předání dárku (jedné či více lahví vína nebo jiného alkoholu) obchodním partnerům či zaměstnancům. Velký výběr dárkových tašek na víno s potiskem různých vzorů. Dárkové tašky s potiskem.


Tašky na víno s potiskem

Igelitové tašky s potiskem (nebo také LDPE tašky ) jsou nejběžnějším typem obalu v téměř jakémkoli obchodě, jsou lehké, skladné a praktické, a navíc jsou poměrně pevné a opakovaně využitelné. Výroba igelitových tašek s potiskem. Látkové tašky s potiskem Naše látkové tašky s potiskem nebo bez potisku, dodáváme v široké škále typů, barev a velikostí. Nabízíme textilní tašky v následujících.


Vaše tašky u Vás mohou být dříve, než se nadějete. Nejen pro business, ale i pro radost! Naše tašky nejsou samozřejmě určeny jen firmám za reklamními účely. Nechte si je vyrobit třeba při větší společenské události, aby měli její návštěvníci památku! Při výrobě tašek s potiskem používáme celou řadu.


Jsou oblíbené v prodejnách s módou, designovými doplňky nebo těžšími produkty. Jsou také vhodné jako levné dárkové tašky , které lze doplnit potiskem dle přání, např. V naší nabídce najdete.


REKLAMNÍ TAŠKY S POTISKEM Společnost REKLAMNÍ TAŠKY vyrábí tašky , sáčky a fólie s potiskem jak pro významné evropské společnosti, tak pro střední a malé podniky. Vážíme si každého našeho zákazníka bez ohledu na velikost zakázky. Tašky bez tisku expedujeme okamžitě, skladové tašky s tiskem už od jednoho týdne, expresně i dříve a zakázkově vyráběné tašky na míru pak od dvou týdnů.


Tašky na víno s potiskem

Pokud si přejete prezentovat svou firmu či obcho u nás jste správně. Velká plocha určená k potisku umožňuje realizovat zajímavá řešení a tašky s potiskem se tak mohou stát skvělým módním doplňkem, který budou lidé rádi nosit. Obaly, nákupní tašky , reklamní tašky s potiskem na míru - Rolsit s. Pokud hledáte vhodný reklamní nosič (prostředek) za příznivou cenu, jste tu správně na naší úvodní stránce české firmy ROLSIT s. Přečtěte si více informací. Přihlášení Vytvořit účet × 0. Vyberte si reklamní tašky z široké nabídky více jak 2papírových tašek, více než igelitových tašek a mnoha druhá kvalitních látkových tašek.


Základním krokem pro vaše reklamní tašky s potiskem je výběr materiálu. Vybírat můžete z velkého množství igelitových a papírových tašek, tašek na víno , textilních a mikrotenových tašek. Od 1ks lze realizovat také zakázkovou výrobu tašek v luxusním provedení s možnosti celoplošného plnobarevného potisku s textilními oušky.


Tašky na víno s potiskem

Reklamní papírové tašky na víno. Tašky a obaly na víno TAŠKY S POTISKEM I BEZ. NOVINKA, taška na lahví.


Taška a obal na víno nebo láhev Tato kategorie nabízí tašky a obaly na víno nebo láhev popř. Kartonový obal na víno se dodává rozložený. Váš originální motiv, slogan nebo logo vynikne na taškách na víno.


Tašky na víno s potiskem

S propagačním potiskem lze tašky využít ve Vaší firmě jako skvělý dárek pro klienty. Tašky nabízíme nejen papírové a plastové, ale zakoupit si můžete i tašky z juty. Jutové tašky nabízíme v různých velikostech, až pro láhví vína.


Plnobarevný potisk již od kusů. U tohoto zboží může nastat problém s potiskem pro svoji povrchovou hrubost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения