pondělí 18. července 2016

Jika lyra plus wc kombi šikmý odpad

WC kombi s hlubokým splachováním a šikmým odpadem. Včetně nádrže s armaturou Dual Fl. Flexi odpad k WC - rozťahovacie E945FLEX. WC sedátko není součástí výrobku. Zakoupit si jej můžete z naší nabídky.


WC od tradičního českého výrobce keramiky - firmy JIKA. MULTI manžeta k WC vněj. Wc kombi komplet Kolo Rek. Požadujete-li spodní napouštění vody zvolte níže v Technických parametrech - 2spodní napouštění.


Závěsné wc šetří místem ve vaší koupelně, díky splachovacímu systému umístěnému pod omítkou. To se Vám líbí: klasické provedení, vše funguje To se Vám nelíbí: při koupi pozor na ostré výstupky pod límcem mísy vše funguje jak má, ale zdá se mi že nějak pokulhává výstupní kontrola - při výběru jsem kontroloval jestli je vše jak má být a pod límcem jsem narazil na ostré výstupky (jakoby nalepené kamínky) na kterých by. Klozety kombinační ( wc kombi ) Jika. Vše v kvalitě české značky Jika. Rychlá a bezpečná doprava.


Jika lyra plus wc kombi šikmý odpad

VIP slevy pro registrované. Jeho další výhodou je univerzální způsob připojení odpadu a snadná přístupnost splachovacího mechanismu. Portál, kde nájdeš vždy čo potrebuješ za naj cenu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Náhradní díl - mísa kombinační. ND EP klozet kombinační víko.


Stojící WC, klozet LYRAplus 8. Kolo STYLE WC misa kombi Rimfree univerzálny odpad Kolo STYLE WC misa kombi. DualFlush, bočné napúšťanie, šikmý odpad. KOMBI WC SPODNÍ ODPAD , KOMBI WC ZADNÍ ODPAD , KOMBI WC ŠIKMÝ. LYRA PLUS kombiklozet šikmý odpad. Jedná se pouze o WC mísu bez sedátka a nádržky.


Váš prehliadač neakceptuje Cookies. Pre optimálnu funkciu a zobrazenie obsahu povoľte v nastavení prehliadača používanie Cookies a spustite stránku znova. Jeho ďalšou výhodou je univerzálny spôsob pripojenia odpadu a ľahká prístupnosť splachovacieho mechanizmu.


Oblé tvary naplní Vaši koupelnu neopakovatelnou atmosféru přívětivosti a pohody. Tradiční design v kombinaci s nečekaným řešením detailů. Současné designové trendy, použité především v novostavbách, vyžadují hranaté tvary. Takový design jste ještě nedávno našli jen u středních a dražších sérií značkových výrobců.


Jika ZETA WC klozet stojaci MOC: 57. Jika predaj wc podľa ceny. Jika PURE WC misa kombinovaná Bez sedátka, bez nádržky Na obj. Lyra plus žije Vaším pohodlím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения