pondělí 4. července 2016

Schody dřevěné

Schody dřevěné

Dřevěné schody a schodiště - J. SCHODY Truhlářství Horák je poctivý český výrobce dřevěných schodů a schodišť, který dodává vše na klíč od návrhu po montáž. Nechte si vypracovat 3D návrh konstrukce schodiště zadarmo! Výsledkem naší práce jsou krásné a spolehlivé schody , které slouží dlouho a bez problémů. Pro ty, kteří potřebují pomoci s nátěrem, máme dostupné řešení — nabízíme dřevěné smrkové schody s již finálním nátěrem olejovými barvami Osmo, jež se používají v nábytkářském průmyslu. Přestavujete-li svou stavbu nebo domácnost svépomocí, naše kvalitní smrkové schody jsou pro vás tím ideálním produktem.


Jenom tak vznikne trvalá hodnota, které Vám bude dlouho spolehlivě sloužit. Jsme truhlářská firma s dlouholetou tradicí, která se zaměřuje na výrobu dřevěných schodů (zadlabané schody , sedlové schody , vřetenové schodiště, třmenové schody ), zábradlí (celodřevěné, nerezové, chromové, či kombinované) a nábytku či dveří z masivu. Najdete nás v Novém Strašecí. To vše za příznivé ceny.


Atypické dřevěné a kovové, kombinované i točité schodiště a zábradlí ze dřeva, skla i kovu pro interiér i exteriér. Navrhujeme a vyrábíme schody. Půdní schody jsme pro lepší orientaci rozělili do kategorií, které by Vám měly pomoci s výběrem. V nich naleznete půdní schody značek DOLLE, F AKRO a JAP.


Obložíme celé schodiště, popřípadě pouze nášlapy. Další krásné schody za velmi zajímavou cenu spadají do kategorií Modulových a Točitých schodů. Pokud jsou schody otevřené, veškeré pohledové hrany, pěkným detailem. My Vám je obložíme z kteréhokoliv materiálu který si u nás zakoupíte, můžete mít tedy schody totožné s podlahou. Samozřejmostí je, že výrobu přizpůsobíme typu vašeho schodiště a proto obložíme jak klasické přímé schody , tak.


Nabízíme různé varianty zpracování schodů: klasické schody rovné, 2x lomené, 2x lomené s podestou, s podstupnicemi a bez podstupnic. V našem eshopu naleznete kvalitní dřevěné schodnice za skvělé ceny. Schody vyrábíme tak, aby dokonale ladily s Vaší podlahou a vytvářely dokonalý estetický celek, který Vás bude těšit a budete se cítit příjemně. Z obou stran je broušený povrch a schodnice tak můžete hned lakovat.


Schodnice jsou vyrobeny z důkladně vysušené bukové nebo dubové spárovky o tloušťce cm. Popis: Samonosné drevené schody , nosná konštrukcia a zábradlie kalené, lepené sklo, materiál lepená MDF doska. Jedna strana kotvená do skla tiahlami vnútrom celého stupňa po jeho dĺžke.


Vybírejte si Schodiště podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Druhá strana uchytená o otapetovanú stenu zo spodnej strany. Vyrábíme dřevěné schody a dřevěná schodiště.


Schody dřevěné

Specializujeme se na výrobu schodů a máme za sebou několik tisíc zrealizovaných zakázek na schodiště. Nášlapy na dřevěné schody. Dvě desítky let zkušeností v této oblasti, společně s využíváním nejmodernějších výrobních postupů, nám pomáhá dosáhnout a garantovat spokojenost našich. Nabízíme Vám nášlapy - stupnice na dřevěné schody z masivního dřeva.


Námi nabízené nášlapy na dřevěné schody jsou vyráběny za využití moderních strojů a technologií lepení dřeva. Ze starých výrobních procesů a postupů je uplatňována především výrobní a technologická kázeň. Dobrý den,koupím dřevěné schody do interiéru-rovné. Cena dle typu a stavu,do 10. Nejlépe se zábradlím a vrchní ohrádkou-není ale podmínkou.


Schody dřevěné

Foto je ilustrační,o jaký druh mám zhruba zájem. Díky podstupňům neuvidíte dolů pod schody a závratí se tedy nemusíte obávat. Schody s podstupni se používají, pokud chcete mít pod schodištěm uzavřený prostor či malou místnost.


Poskytujeme individuální služby v navrhování netradičních schodů a jejich výroby. Dubové dřevo je stále velmi oblíbeným materiálem. Návrhy designu schodiště a zakázková výroba originálních schodů na míru. Vynikající vlastnosti dubu – tvrdost a odolnost vůči mechanické zátěži jej předurčují ke zpracování při výrobě kvalitního nábytku, ale také podlah a interiérových schodů. Hlavní parametry schodiště: Síla bočnic i stupňů 40mm, sloupy zábradlí 80x80mm, madlo 40x60mm, materiály BUK CINK, BUK, JASAN, DUB.


Schody (schodiště) a zábradlí Schody (schodiště) a zábradlí tvoří dominantu každého rodinného domu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения